Michael Bloomberg vrea sa candideze pentru Casa Alba

Michael Bloomberg, miliardarul patron de presa si fostul primar al New York-ului, a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru presedintia Statelor Unite ale Americii, potrivit informatiilor de ultima ora, publicate pe site-ul Financial Times.

Aceasta miscare schimba paradigma cursei pentru candidatura la presedintia SUA, de anul acesta, incluzand pe lista ei numele unui adversar cu adevarat puternic.

Intr-un interviu acordat pentru Financial Times, Michael Bloomberg facea publice nemultumirile sale privind calitatea slaba a discursului performat in cursa pentru presedintie.

Consider ca nivelul discursului este perturbator de banal si o ofensa, chiar o insulta pentru votanti”,  Michael Bloomberg adaugand ca publicul american merita ceva mult mai bun din punct de vedere calitativ.

Asa cum rezulta dintr-un raport efectuat luna trecuta, de catre publicatia New York Times, miliardarul patron de presa le-ar fi spus consultantilor sai sa schiteze un plan pentru candidatura lui independenta, care ar putea ajunge la costuri de aproximativ 1 bilion de dolari din averea sa, in prezent estimata la 39 de miliarde de dolari.

diana.petroiu@lhm.ro