Membrii ELSA nu iau vacanță

În perioada 18-27 iulie 2018, lângă București, la Izvorani, se va desfășura  Summer ELSA Law School „Mergers & Acquisitions” (Școala de vară ELSA „Fuziuni si Achiziții”), organizată de ELSA București (The European Law Students’ Association – Asociația Europeană a Studenților în Drept).

Alegerea tematicii a fost determinată de importanța pe care o au fuziunile și achizițiile în lumea corporatistă, multe societăți de avocatură, brokeri, contabili și experți în afaceri concentrându-și atenția pe acest domeniu ofertant.

Evenimentul, la care vor veni 50 de participanți din toată lumea, se va desfășura pe parcursul a 10 zile. Acesta este gândit ca o combinație între un program academic elaborat cu participarea profesorilor experți în domeniu și un program socio-cultural inedit care sa aducă o tușă de bună-dispoziție și să faciliteze comunicarea relaxată și fructuoasă între participanți.

Pentru participarea la acest eveniment internațional au fost stabilite două perioade de înscriere: 5 martie – 22 aprilie 2018 și 21-28 mai 2018.

Pentru mai multe detalii despre Summer ELSA Law School „Mergers and Acquisitions” și pentru înscrieri, puteți accesa următorul link:

https://lawschools.elsa.org/summer/bucharest-mergers-acquisitions/