Masters Abroad, noul proiect Lawyr.it

Lawyr.it, singura revista juridica in limba engleza axata pe Centrul-Estul Europei, anunta lansarea unui nou proiect, Lawyr.it Masters Abroad, prin care studentii la drept pot afla informatii despre programele de masterat in domeniul juridic cu predare in limba engleza, franceza si germana din toate tarile europene

Structura fiecarui proiect de cercetare vizeaza informatiile esentiale pe care un student ar dori sa le stie despre un program de masterat.

Ideea acestui nou proiect a aparut din dorinta de ajuta studentii din domeniul juridic, atat din Romania, cat si din restul tarilor din Europa Centrala si de Est, in gasirea unui program de masterat care sa corespunda perspectivelor profesionale pe care fiecare dintre acestia le are. Proiectul reprezinta o oportunitate pentru studenti si tinerii juristi, fiind rezultatul cooperarii intregii echipe Lawyr.it.

Lawyr.it este un proiect fondat de o echipa de studenti romani in urma cu 3 ani. Revista Lawyr.it este o revista juridica on-line, exclusiv in limba engleza. Proiectul s-a extins si in alte tari din Europa Centrala si de Est, devenind prima publicatie in domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizata exclusiv prin contributia studentilor. In afara de revista, care in luna aceasta a lansat cel de-al zecelea numar la implinirea a 3 ani de existenta, site-ul Lawyr.it mai contine si un blog, o rubrica de prezentare a celor mai noi oportunitati profesionale si academice pentru studenti, precum si  un dictionar de termeni juridici. In ultimii trei ani, Lawyr.it si-a dovedit utilitatea pentru studentii din cadrul facultatilor de drept din Centrul si Estul Europei, prin crearea unei platforme unde studentii au posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile in domeniul scrierii juridice si sa aiba acces la diverse oportunitati profesionale.

Studentii pentru care un astfel  de program este tentant sunt asteptati sa trimita sugestiile sau intrebarile pe adresa editors@lawyr.it!

Detaliile despre fiecare program de masterat pot fi accesate la adresa:

http://www.lawyr.it/index.php/about-us/masters-abroad