Marta Popa face pasul spre V(ar)F

Promovari in cadrul casei de avocatura Voicu & Filipescu. Doamna Avocat Marta Popa devine Senior Partner la aniversarea a zece ani de parteneriat in firma de avocatura

Promovarea pe pozitia de Senior Partner a Martei Popa, vine la la zece ani dupa numirea ei ca partener in cadrul firmei in primul val de numiri parteneriale decis de catre fondatorii Daniel Voicu si Mugur Filipescu.

Marta este cel mai vechi partener numit al firmei si unul dintre pilonii echipei noastre de avocati. Noua pozitie vine ca o recunoastere a vechimii si senioritatii ei in firma, dar si a capacitatilor ei de a gestiona relatia cu portofoliul de clienti alocat.”, a declarat Daniel Voicu, unul dintre cei doi parteneri fondatori ai Voicu & Filipescu.

Marta Popa asista clienti activi intr-o varietate de domenii, incluzand in principal IT&C, financiar-bancar, energie, industria farmaceutica si a echipamentelor medicale, transporturi aeriene, productie, agricultura, consultanta. Are experienta in domeniile comercial, fuziuni si achizitii, dreptul muncii, finantari, IT&C, real estate si este una dintre coordonatoarele practicii de achizitii publice, la dezvoltarea careia a contribuit in mod semnificativ.

Am crescut si evoluat profesional alaturi de firma si de clientii sai. Sunt mandra ca am dezvoltat un portofoliu solid si divers de clienti, dintre care unii ne sunt alaturi de peste 10 ani, ca parte a unor proiecte greenfield. Noul statut ma onoreaza si ma obliga in continuare”, a declarat Marta Popa.

In urma evaluarilor profesionale derulate la inceputul acestui an, Voicu & Filipescu a decis totodata promovarea pe pozitia Senior Associate a lui Vlad Irimia, avocat cu experienta considerabila in dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, drept comercial, implicat de asemenea in proiecte de fuziuni si achizitii si concurenta.

Voicu & Filipescu este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de avocatura in privinta cifrei de afaceri. In prezent, echipa firmei include 50 avocati, consultanti si angajati. Experienta avocatilor Voicu & Filipescu este recunoscuta international de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

ecaterina.virgolici@lhm.ro