Marius Neculcea, Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara în perioada 2019- noiembrie 2022, se alătură echipei de avocați de la CRÂZNIC&ASOCIAȚII, în calitate de SENIOR PARTNER

Autori: CRÂZNIC & ASOCIAȚII


MARIUS  NECULCEA, Procuror General  al  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara în perioada 2019- noiembrie 2022, se alătură echipei de avocați de la CRÂZNIC&ASOCIAȚII (www.craznic.ro) în calitate de SENIOR PARTNER și va coordona activitatea în domeniul dreptului penal pentru partea de vest a României, Austria și Ungaria.

Marius Neculcea este avocat, conferentiar universitar dr. la Facultatea de Ştiinţe Juridice în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiş” Arad și formator în cadrul Institutului Național al Magistraturii, având o bogată experiență dobândită în decursul carierei sale de peste 30 de ani la vârful justiției române.

Pe lângă funcțiile de conducere deținute în cadrul Ministerului Public, Marius Neculcea deține, din 2007, titlul științific de  DOCTOR în DREPT și este autor al unor lucrări și articole apărute în publicații de specialitate.

A absolvit cursuri de pregătire organizate de organizate de Federal Bureau of Investigation (FBI),  United States Department of State (USDOS),  International Narcotics and Law Enforcement Bureau (INL) și alte organizații prestigioase de aplicare a legii.

Marius Neculcea a fost distins, în anul 2002, cu diploma  „Meritul Judiciar” acordată de Preşedintele României, pentru rezultatele meritorii obţinute în activitate, respectarea îndatoririlor prevăzute de lege şi calificativul anual de „foarte bine”.


CRÂZNIC&ASOCIAȚII (www.craznic.ro) este una dintre cele mai prestigioase firme de avocatură din România, desfășurându-și activitatea, în special, în domeniul dreptului penal-comercial (White-Collar Crime), dar care gestionează, cu succes și cauze din sfera celorlalte ramuri ale dreptului.

Fondată în 2016 de Flavius Crâznic, fost procuror-șef în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (Parchetul General al României) CRÂZNIC&ASOCIAȚII (www.craznic.ro) s-a impus pe piața avocaturii prin seriozitatea și profesionalismul echipei (formată din foști magistrați și avocați cu experiență, cărora li s-au alăturat tineri avocați foarte bine pregătiți).

În prezent, portofoliul CRÂZNIC&ASOCIAȚII (www.craznic.ro) include atât clienți români cât și clienți (persoane fizice și companii) din majoritatea țărilor UE și din Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here