Marius Ghenea, antreprenor și business-angel, invitat la Legile Afacerilor, moderată de Simona Pirtea și Andrei Cristea, joi de la ora 21:00, live pe Profit TV

Joi de la ora 21:00, într-o ediție specială Legile Afacerilor, co-moderată de Simona Pirtea alături de Andrei Cristea, li se alătură ca invitat Marius Ghenea, antreprenor în serie și business-angel cu investiții de succes în Europa de Est, aflat în topul oamenilor de afaceri.

Partener în cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners) este cunoscut de publicul larg ca fiind unul dintre invitații permanenți din cadrul emisiunii ,,Arena Leilor”. S-a remarcat prin activitatea de co-organizator al School for Startups Romania, prima școală de antreprenoriat din sud-estul Europei și, mai mult decât atât, este fondatorul programului Business Drive pentru antreprenori și manageri.

De asemenea, el este și autorul primei cărți românești de antreprenoriat, intitulată ,,Antreprenoriat, Drumul de la Idei către Oportunități și Succes în Afaceri.

Admirabil profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management nu se dezice de crezul său și afirmă că pentru a excela ,,trebuie să înveți tot timpul”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here