Mares / Danilescu / Mares, partener al turneului WTA BRD Open Bucharest

Casa de avocatura Mares / Danilescu / Mares este, pentru al doilea an consecutiv, partener al Turneului BRD Open Bucharest, cel mai mare turneu de tenis feminin din Romania. Mares / Danilescu / Mares a asigurat asistenta legala pentru organizarea turneului cu privire la negocierea contractelor internationale, aspecte fiscale, contracte de sposorizare si dreptul proprietatii intelectuale.

Anul trecut, echipa de avocati formata din Mihai Mares si Ana-Maria Kusak, impreuna cu reprezentantii Federatiei Romane de Tenis, au purtat cu succes negocierile pentru preluarea si semnarea contractelor care au permis introducerea turneului Bucharest Open in circuitul international WTA.

Este o onoare pentru noi sa fim casa de avocatura partener a celui mai important turneu de tenis feminin din Romania. Suntem optimisti ca organizarea sa impecabila va pune Romania pe harta marilor evenimente de profil. Alaturi de Federatia Romana Tenis si ceilalti parteneri vom depune toate eforturile pentru ca acest eveniment sportiv sa fie, pentru toti cei implicati, o experienta memorabila”, a declarat Mihai Mares (foto articol), managing partner al casei de avocatura Mares / Danilescu / Mares.

BRD Bucharest Open 2015 va avea loc in perioada 11-19 iulie, la Arenele BNR din Capitala. Turneul de la Bucuresti este dotat cu premii totale de 250.000 dolari, iar pe tabloul principal se afla deja trei jucatoare din echipa de Fed Cup a Romaniei, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu si Andreea Mitu.

Women’s Tennis Association (WTA) este forul care se ocupa de organizarea turneelor profesioniste de tenis feminin, la nivel mondial.