Mares / Danilescu / Mares asista Federatia Romana de Tenis in obtinerea licentei WTA

Casa de avocatura Mares / Danilescu / Mares a reprezentat Federatia Romana de Tenis in procesul de obtinere a dreptului de organizare a primului turneu WTA la Bucuresti. Echipa de avocati formata din Mihai Mares si Ana-Maria Kusak, impreuna cu reprezentantii Federatiei Romane de Tenis, au purtat negocierile pentru preluarea si semnarea contractelor care permit introducerea turneului Bucharest Open in circuitul international WTA.

Este o onoare pentru noi sa fim casa de avocatura aleasa pentru negocierea unui astfel de proces, cu o miza atat de mare pentru Romania. Suntem mandri ca Federatia Romana de Tenis ne-a selectat pentru purtarea acestor negocieri si semnarea contractelor necesare pentru organizarea unui turneu WTA la Bucuresti. Pentru noi, ca si casa de avocatura, este cruciala implicarea in procese care aduc notorietate Romaniei”, a declarat Mihai Mares (foto), managing partner al casei de avocatura Mares / Danilescu / Mares.

Ne bucuram sa putem aduce la Bucuresti cele mai mari nume ale tenisului feminin mondial. Este pentru prima oara cand Federatia organizeaza un turneu WTA in Romania”, a declarat George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Turneul Bucharest Open va avea loc in perioada 5-13 iulie, la Arenele BNR, si va fi dotat cu premii in valoare totala de 250.000 de dolari. Pe tabloul de simplu vor participa 32 de jucatoare, iar la dublu vor fi 16 perechi.

Women’s Tennis Association (WTA) este forul care se ocupa de organizarea turneelor profesioniste de tenis feminin, la nivel mondial. Circuitul WTA este in continua extindere, anul acesta din circuit facand parte si Bucharest Open.