Mares / Danilescu / Asociatii promoveaza un partener si isi schimba denumirea

Mares / Danilescu / Asociatii isi schimba numele in Mares / Danilescu / Mares, ca urmare a promovarii in pozitia de name partner a avocatei Simona Mares, founding partner al firmei de avocatura.

Cu o experienta importanta in avocatura de business si avand o implicare majora in proiecte strategice a caror valoare cumulata depaseste suma de un miliard de euro, Simona Mares este unul dintre cei mai apreciati avocati cu expertiza in corporate/M&A, banking & finance, tax, precum si in proiecte de infrastructura.

,,Aceasta recunoastere ma onoreaza si ma responsabilizeaza fata de noi provocari. Alaturi de partenerii si clientii nostri, carora le multumesc pentru proiectele ambitioase in care ne-au implicat, mergem inainte cu acelasi profesionalism si creativitate care ne-au facut cunoscuti si recomandati pe aceasta piata”, a declarat Simona Mares.

De-a lungul carierei sale, Simona Mares a asistat clienti locali si internationali importanti, cum sunt Toyota, MITUTOYO, OTP Group, Visa Europe, COMSA, Caixa Bank, Gazprom, Mol, Bancpost, OHL, FCC.

Mares / Danilescu / Mares este una dintre cele mai dinamice societati de avocatura de business din Romania, infiintata de avocati care si-au dobandit expertiza solida in societati locale si internationale. Avocatii parteneri au asistat cu precadere corporatii internationale si antreprenori locali de anvergura in proiecte de fuziuni si achizitii, drept bancar si financiar, arbitraje si litigii internationale, concurenta si proprietate intelectuala, insolventa, dreptul muncii si drept fiscal.

Asociatii fondatori ai Mares / Danilescu / Mares sunt implicati in mod substantial in activitatea profesionala curenta a societatii, oferind clientilor asistenta juridica si consultanta in domenii precum asigurari, industria auto, banking, piete de capital, energie, FMCG, infrastructura, mediu, media, real estate si telecom.