Marcel Vulpoi, între degustări de vin și discuții despre fiscalitate

Workshopul „Fiscalitatea noastra cea de toate zilele”, ținut de Marcel Vulpoi, va avea loc în cadrul FoodService & Hospitality Expo

Marcel Vulpoi – Workshop „Fiscalitatea noastra cea de toate zilele”

Marcel Vulpoi este General Manager Vulpoi & Toader Management înființată în 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre cele mai mari companii românești care oferă servicii de contabilitate și consultanță în afaceri “one stop shop” datorită unei echipe calificată multidisciplinar, care însumează peste 100 de profesioniști. VTM s-a dezvoltat într-un ritm rapid pentru a răspunde nevoilor complexe ale unui portofoliu de peste 300 de clienţi ce activează în domenii diverse de activitate precum: uleiuri minerale, servicii IT, telecomunicaţii, construcţii, comerţ, cinematografie, servicii imobiliare, și multe altele.

Despre FoodService & Hospitality Expo 2023

FoodService & Hospitality Expo, București este singurul târg B2B dedicat profesioniștilor din domeniul mâncărurilor, băuturilor, Retail și HoReCa din România și Europa de Sud-Est. Cea de-a 3-a ediție a FoodService & Hospitality Expo va avea loc în perioada 4 – 6 noiembrie 2023 și va contribui la reunirea marilor companii de furnizori și de retail, românești și internaționale. Acesta este un eveniment major pentru expozanți, precum și pentru mii de cumpărători români și internaționali selectați în căutarea unor oferte comerciale reciproc avantajoase.

Un loc de întâlnire adecvat pentru dialog între companii și profesioniști, un mix de expoziție și eveniment specializat, actualizare profesională și schimb de informații. Retailul alimentar și ospitalitatea din România au arătat ambele un potențial mare de creștere. Tendința de dezvoltare rapidă va continua pe termen scurt, cu investiții care vizează extinderea și noile deschideri, făcând astfel din România o piață atractivă care trebuie să fie stabilită într-un cadru adecvat printr-o expoziție internațională.

Cumpărători de renume mondial din Retail și servicii alimentare se vor alinia la deschidere în căutarea de noi produse, noi tendințe, noi furnizori și noi conexiuni pentru a ajuta la satisfacerea cererilor record ale consumatorilor pentru gama lor de afaceri.
Accesul se acordă numai prin înregistrare, vizitatorilor profesioniști activi în industriile Horeca & Retail: manageri, antreprenori, cumpărători sau specialiști. Foodservice & Hospitality Expo va dezvălui oaspeților și expozanților săi o gamă impresionantă de noutăți, inovații și tendințe din domeniul Horeca & Retail.
oportunitate unică de optimizare a afacerii și ocazie rară de a creea rețele într-un mediu profitabil, făcând în același timp parte din singura expoziție internațională din România dedicată exclusiv industriilor Horeca& Retail!
Consultanță suplimentară gratuită pentru expozanți, în identificarea companiei de logistică, depozitare, cazare, șofer personal, minivan, shuttle bus, firme de tipărire materiale promoționale, rezervări restaurante „horeca insight finalists”, planificare turistică post-eveniment.