Maravela|Asociații, în noul an cu o echipă consolidată

Maravela|Asociații a început noul an cu o echipă de consultanță consolidată, urmare a avocaților recrutați recent și a seriei de promovări interne.

Astfel, în ordine alfabetică, s-au alăturat echipei de consultanță Raluca Ciocârlan, Roxana Neacșu și Flavia Ștefura.

Raluca Ciocârlan, senior associate, asistă importanți clienți locali și internaționali în aspecte de drept comercial, societar, fuziuni și achiziții. Raluca deține un Master (LL.M) în Drept European de la Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne și a făcut parte, pentru 4 ani, din echipa SCA Leroy și Asociații, iar înainte a fost în echipa Bulboacă și Asociații. Este membră a Baroului București din anul 2003.

Roxana Neacșu, senior associate, a avut un parcurs profesional ascendent, timp de 11 ani în cadrul firmei Gruia Dufaut, biroul din București. Raluca asistă numeroși clienți majori, activi în diverse sectoare ale economiei, în numeroase aspecte de drept societar și dreptul muncii. Deține o diplomă de Master (LL.M) în Drept European, acordată de Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne și este membru al Baroului București din anul 2007.

Flavia Ștefura, associate, asistă clienți în materie de proprietate intelectuală, protecția datelor cu caracter personal și dreptul concurenței, dar este implicată și în mandate de dreptul muncii și drept societar. Anterior făcând parte din echipele NNDKP și Peli Filip, Flavia deține o diplomă de licență (LL.B) în drept acordată de Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne și a fost admisă în Baroul București în anul 2012.

„Deși creșterea volumului de lucru de la o perioadă la alta este, fără îndoială, unul dintre principalii factori ai lărgirii echipei, suntem mereu în căutare de talente. Suntem mândri să avem alături avocați talentați, care au dorit să pună umărul, alături de noi, la dezvoltarea continuă a firmei.” Alina Popescu, partener fondator al Maravela|Asociații

 „Ne bucurăm să vedem că ne acordă încredere avocați cu un parcurs profesional remarcabil, care au încredere în evoluția pe care o vor avea în cadrul firmei noastre. Acest lucru înseamnă că mandatele și renumele pe care le avem, modul în care ne-am dezvoltat și modul de lucru pe care îl oferim vorbesc de la sine” Gelu Maravela, partener fondator al Maravela|Asociații

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here