Maravela&Asociații, câștigători la The Lawyer European Awards 2017

Prezenți pentru a treia a treia oară consecutiv pe lista scurtă de nominalizări pentru cea mai bună firmă de avocatură a anului, Maravela&Asociații triumfă anul acesta la Londra.

Data de 16 martie le-a purtat noroc și au reușit să obțină titlul de „Firma de avocatură a anului în România”. Alături de Maravela & Asociații au mai concurat alte șase firme de avocatură. Astfel, pe lista scurtă a nominalizărilor, în secțiunea România, s-au aflat șapte firme de avoctură, conform site-ului www.thelawyereuropeanevent.com. Acestea sunt: Kinstellar, Maravela & Asociații, Musat & Asociații, Popovici Nitu Stoica & Asociații, Suciu Popa, Wolf Theiss, Zamfirescu Racoti & Partners.

Zamfirescu Racoti & Parteners și Maravela& Asociații au intrat în cursa premiilor oferite de The Lawyer pentru al treilea an consecutiv. Peste 100 de firme independete și internaționale au intrat anul acesta în cursa pentru cele 27 de trofee oferite de The Lawyer European Awards 2017.

Pentru departajare, criteriile juriului au fost constituite de identitatea pe piața locală și de cota mare de piață. Pe lângă aceste aspecte, jurații au mai luat în considerare și buna gestionare a presiunilor mediului economic, capacitatea de a funcționa într-o economie globală, păstrarea angajaților, mobilitatea socială, talentul administrativ și multe altele.

Titlul de „Firma de avocatură a anului” a fost obținut, în 2016 de Țuca Zbârcea & Asociații, iar în 2015 de către Mușat & Asociații.