Maravela, exclusiv IBLC pentru Romania

In urma unui proces riguros de selectie si a validarii de catre membrii retelei, Maravela & Asociatii a devenit in mod oficial membru exclusiv pentru jurisdictia romana in cadrul renumitei retele International Business Law Consortium (IBLC).

IBLC este o alianta internationala de firme de avocatura de business selecte, detinand o reputatie nestirbita in oferirea de servicii profesioniste, fiind cotata in repetate randuri pe primul palier (Band 1) de catre Chambers Global la sectiunea Leading Law Firm Network.

Promovand o propagare transfrontaliera si transnationala a cunostintelor juridice, IBLC a fost infiintata in anul 1996 de catre Centrul International pentru Studii Juridice (Center for International Legal Studies, CILS), un renumit institut fondat in 1976 cu scopul cercetarii si educarii membrilor comunitatii juridice, la nivel international.

Numarand in prezent peste 80 de membri reprezentand firme de renume cotate de Chambers si Legal 500, IBLC detine o prezenta importanta in Europa si SUA, consolidandu-si prezenta si in Asia si Africa.

“IBLC este incantata sa aiba reprezentant si in cadrul jurisdictiei romane, cu atat mai mult cu cat este vorba despre o firma atat de dinamica si bine pozitionata precum Maravela & Asociatii. Membrii nostri vad un potential important in ceea ce priveste deservirea intereselor clientilor lor in Romania de acum inainte, in egala masura mentionand oportunitatea oferita clientilor Maravela & Asociatii de a-si atinge, la un nivel global, telurile stabilite. “ Christian Campbell, Secretar Permanent al IBLC.

Prezenta noastra in randurile IBLC, o retea cu inalta specializare in avocatura de business, recunoscuta global, infiintata pe langa reputatul Centre for International Legal Studies din Salzburg si cotata in primul palier de catre Chambers & Partners, este marturie a eforturilor si reusitelor noastre, precum si o garantie a calitatii deosebite a serviciilor pe care le oferim in proiecte si tranzactii internationale.” Alina Popescu, Avocat Asociat Coordonator al Maravela & Asociatii.

 

Mai multe informatii despre IBLC pot fi obtinute pe site-ul internet oficial al retelei la adresa https://www.iblc.com/

Informatii suplimentare despre echipa si serviciile oferite veti gasi pe pagina oficiala a Maravela & Asociatii, http://www.maravela.ro