Maravela & Asociații reprezentată la Adunarea Generală a International Business Law Consortium

Maravela & Asociații, membru exclusiv pentru jurisdicția română în cadrul renumitei rețele International Business Law Consortium (IBLC), a fost reprezentată la Adunarea Generală desfășurată în Lisabona între 4-7 octombrie.

IBLC este o alianta internationala de firme de avocatura de business selecte, detinand o reputatie nestirbita in oferirea de servicii profesioniste, fiind cotata in repetate randuri pe primul palier (Band 1) de catre Chambers Global la sectiunea Leading Law Firm Network.

Promovand o propagare transfrontaliera si transnationala a cunostintelor juridice, IBLC a fost infiintata in anul 1996 de catre Centrul International pentru Studii Juridice (Center for International Legal Studies, CILS), un renumit institut fondat in 1976 cu scopul cercetarii si educarii membrilor comunitatii juridice, la nivel international.

Numarand in prezent peste 80 de membri reprezentand firme de renume cotate de Chambers si Legal 500, IBLC detine o prezenta importanta in Europa si SUA, consolidandu-si prezenta si in Asia si Africa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here