Maravela & Asociatii – recunoastere internationala sustinuta

La trei ani de la infiintarea firmei de avocatura Maravela & Asociatii de catre avocati de business cu indelungata experienta si excelenta reputatie pe piata, recunoasterea internationala a firmei continua pe aceeasi traiectorie ascendenta. Dovada stau aprecierile numeroase primite din partea clientilor, precum si pozitia firmei in clasamentele intocmite de cele mai mari directoare internationale de profil. 

Astfel, numai in primele patru luni ale anului, Maravela & Asociatii s-a bucurat de aprecierea:

  • Directorului international Legal 500

Activitatea a patru arii de practica si activitatea trei dintre avocatii asociati ai firmei sunt recunoscute de The Legal 500, Europe, Middle East & Africa 2016 (cel mai mare ghid la nivel mondial de recomandari si referinte pentru firmele de avocatura si avocatii de business de inalt nivel). Ariile de practica premiate in acest an sunt Corporate/Fuziuni & Achizitii, Imobiliar & Constructii, Restructurari & Insolvente si Solutionarea Disputelor, iar avocatii asociati (dintre care doi coordonatori) recomandati sunt Gelu T. Maravela, Marius Patrascanu si Ioan Roman. Mentionam totodata performanta deosebita a practicii de Restructurare & Insolventa a firmei, care a fost pozitionata pe locul doi la nivel national.

  • Directorului international Chambers & Partners

Este a treia oara cand Maravela & Asociatii a fost inclusa in clasamentele Chambers Europe, unul din primele si cele mai renumite ghiduri de evaluare a avocatilor si firmelor de avocatura de business, ce acopera 52 de jurisdictii. Expertiza firmei a fost remarcata in special in aria de practica privind dezvoltarea de proiecte, in special in ceea ce priveste restructurarea, finantare si dezvoltarea proiectelor din domeniul infrastructura, energie si resurse naturale, parteneriate public-private, fiindu-ne recunoscuta expertiza de asemenea in ceea ce priveste proiectele industriale. Avocatul asociat coordonator al firmei, Gelu T. Maravela, este recunoscut drept Leading Individual si pozitionat pe locul 2 la nivel national pentru expertiza in aceast arii de practica. Activitatea firmei in domeniul Corporate/M&A (drept societar si fuziuni & achizitii) este de asemenea remarcata de renumitul ghid.

  • Directorului international IFLR 1000

Tot in 2016, Maravela & Asociatii a fost desemnata ”recognized firm” de catre IFLR 1000 pentru practica sa in domeniul “Corporate/M&A. IFLR1000 reprezinta ghidul la nivel mondial al firmelor de avocatura de inalt nivel din domeniul financiar si corporativ, publicat anual inca din 1990, si analizand in prezent peste 120 de jurisdictii. Activitatea Maravela & Asociatii a fost apreciata in urma unui amplu studiu si interviurilor derulate in randurile clientilor firmei, cu privire la abilitatile tehnice ale echipei, metodele si eficienta comunicarii cu membrii acesteia, raportul calitate/pret al serviciilor oferite, relationarea cu clientul, retelele internationale de care apartine etc.

  • Publicatiei britanice de top The Lawyer

Maravela & Asociatii s-a aflat, pentru al doilea an consecutiv, pe lista scurta a renumitei publicatii londoneze The Lawyer in calitate de Firma de Avocatura a Anului in Romania, fiind selectata dintr-un numar record de firme, datorita “abilitatii de a iesi in evidenta prin iscusinta si determinarea cu care poate progresa si depasi obstacole.”

Alaturi de aceste premii si clasamente se afla numeroase altele, pe langa care Maravela & Asociatii beneficiaza de o apreciere de netagaduit in randul clientilor sai. Conform directoarelor sus-mentionate si a scrisorilor de recomandare primite, clientii Maravela & Asociatii s-au declarat „…impresionati de profesionalismul si abordarea pragmatica, ce aduc o valoare adaugata considerabila unei afaceri”. Echipa Maravela & Asociatii este considerata totodata de catre clienti a fi „proactiva, orientata catre business, furnizand un suport de inalta calitate” si in plus „sunt impecabil informati, capabili si inovatori” sau „ne depasesc asteptarile de fiecare data cand le solicitam ajutorul. Sunt o firma ce furnizeaza servicii complete in Romania, avand astfel capacitatea si cunostintele necesare furnizarii de servicii legale integrate”.

Succesul se datoreaza unei cunoasteri in detaliu a realitatilor mediului de afaceri si a legislatiei si practicii aferente, la care se adauga o abordare orientata catre client inovatoare si creativa. In spatele succesului se afla, totodata, nenumarate ore de munca asidua si efort sustinut al intregii echipe, sub coordonarea avocatilor asociati (partners).