Maravela & Asociatii: Departamentul corporate/fuziuni & achizitii, recunoscut de IFLR1000 si multipremiat la nivel international

La numai doi ani de la infiintare, firma de avocatura Maravela & Asociatii se bucura de un bogat palmares, partenerii fondatori reusind sa dezvolte atat un bogat portofoliu de clienti locali si internationali de cel mai inalt nivel cat si o echipa redutabila, precum si sa adune o lista impresionanta de distinctii.

Rezultatele spectaculoase obtinute nu au trecut neobservate pe plan international, diferitele departamente ale firmei dobandind intr-un timp record un numar considerabil de premii, precum si recunoasterea directoarelor internationale.

Unul dintre cele mai premiate departamente ale firmei este Corporate/M&A, care reprezinta o arie de practica cu traditie pentru partenerii fondatori Gelu Maravela (foto articol), Alina Popescu si Marius Patrascanu (avocati cu experienta indelungata in firme romanesti si internationale de top).

Cea mai recenta distinctie obtinuta in acest domeniu vine din partea reputatului director international IFLR 1000, care a desemnat vineri practica firmei in domeniul corporate/M&A drept “notabila”, incluzand Maravela & Asociatii pe lista selecta a celor mai puternice firme de avocatura romanesti. International Financial Law Review (IFLR) realizeaza anual clasamente ale firmelor de avocatura din numeroase jurisdictii, analizand cu precadere aria fuziunilor si achizitiilor si domeniul serviciilor financiare. Clasamentele sunt realizate in urma unui amplu proces de analiza a caselor de avocatura, incluzand interviuri cu clientii si competitorii acestora.

Clasarea practicii pe lista scurta a IFLR1000 survine de altfel dupa recomandarea obtinuta in acelasi an din partea renumitului director international Legal 500 pentru aceeasi arie de practica, precum si dupa premiile “M&A Law Firm of the Year, Romania” („Firma de avocatura a anului in fuziuni si achizitii, Romania”) acordate anul trecut de publicatiile londoneze de business Acquisition International, Finance Monthly si ACQ5.

MA_Logo_300dpi_cmyk 2

Premiile obtinute in domeniul corporate/M&A se alatura unui numar considerabil de alte distinctii obtinute in numai doi ani de la lansarea firmei.

Reamintim spre exemplu faptul ca, in primavara acestui an, cunoscuta publicatie britanica The Lawyer a inclus Maravela & Asociatii pe lista scurta a firmelor nominalizate pentru premiul “Firma anului in Romania 2015” acordat in cadrul galei The Lawyer European Awards, unul din cele mai importante evenimente de profil.

Totodata, practica Maravela & Asociatii in materia dezvoltarii proiectelor a fost inclusa anul acesta de reputatul director international Chamber & Partners in primele esaloane. In plus, platforma internationala de business CorporateLiveWire a acordat firmei in acest an premiul pentru Inovatie & Excelenta si distinctia “Firma de Insolventa a anului”, in timp ce reputatul ghid american Best Lawyers recomanda partenerii fondatori ai Maravela & Asociatii in nu mai putin de sapte arii de practica, Gelu Maravela fiind numit Best Lawyer of the Year 2014/2015 in domeniul energie si resurse naturale.

“Cand am plecat la drum in formula Maravela & Asociatii, am beneficiat de atuuri considerabile: un savoir-faire dobandit in multi ani de practica in renumite firme nationale si internationale si o echipa de profesionisti excelent pregatiti alaturi de mine. Nu doar lor ci si clientilor si colegilor de breasla le multumesc cu aceasta ocazie. Reusitele noastre pana in acest moment sunt doar inceputul – vom continua in acelasi stil, ritm, pe acelasi drum si cu cel putin aceeasi determinare, crescandu-ne astfel experienta si renumele in mod constant si sustinut”, a declarat Gelu Maravela, Avocat Asociat Coordonator al Maravela & Asociatii.