Maravela & Asociatii, alaturi de HOSPICE Casa Sperantei

Incepand din acest an, Maravela & Asociatii activeaza in calitate de patron onorific al proietului de dezvoltare a Centrului socio-medical de la Adunatii Copaceni al HOSPICE Casa Sperantei. 

Organizatia de caritate neguvernamentala HOSPICE Casa Sperantei a fost infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire paliativa pentru copiii si adultii care sufera de o boala incurabila.

Organizatia are doua centre cu servicii integrate in Brasov si Bucuresti si echipe mobile in Fagaras si Zarnesti. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei 24 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 20.000 de copii si adulti cu boli incurabile. HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.

In calitate de patron onorific, Maravela & Asociatii sustine activitatea HOSPICE Casa Sperantei prin multiple actiuni: incurajarea angajatilor si colaboratorilor de a redirectiona redirectiona 2% din impozitul pe venit catre HOSPICE Casa Sperantei, participarea la evenimente desfasurate sub egida organizatiei (gale, cine caritabile, evenimente sportive) si participarea la intalnirile organizatorice ale fundatiei, derularea de proiecte pro bono de consultanta, campanii de presa, implicarea in activitatile de fundraising etc.

Suntem recunoscatori pentru sprijinul acordat HOSPICE Casa Sperantei de Maravela & Asociatii. Nevoia de ingrijire paliativa pentru persoanele cu boli incurabile este foarte mare in Romania si incercam permanent sa extindem serviciile noastre pentru a ajunge la cat mai multi pacienti, astfel ca orice ajutor, fie din partea persoanelor fizice, fie din partea persoanelor juridice, este de mare valoare pentru noi” a declarat Mirela Nemtanu, director executiv al organizatiei neguvernamentale.

Profitand de aceasta oportunitate, Maravela & Asociatii invita colegii si colaboratorii sa participe la actiunile de sustinere a HOSPICE Casa Sperantei si sa creasca, pe aceasta cale, gradul de constientizare cu privire la utilitatea si necesitatea oferirii de servicii de ingrijire paliativa in Romania.

Suntem mandri sa participam prin orice metoda ne este cu putinta pentru a sustine cauza HOSPICE. Cred ca oricine este sensibil la imensele drame prin care trec oamenii atinsi de bolile incurabile, impreuna cu familiile lor. Primul lucru la care te gandesti cand auzi cuvantul incurabil este lipsa sperantei, iar faptul ca aceasta organizatie poate sustine si aduce beneficii reale acestor oameni este extraordinar. Deopotriva consider ca oricine ar trebui sa participe la aceste demersuri si felicit pe aceasta cale HOSPICE pentru numeroasele reusite.” a declarat Gelu Maravela, Managing Partner al Maravela & Asociatii.

Modalitatile prin care companiile pot sustine HOSPICE sunt:

– directionarea a pana la 20% din impozitul pe profit, in baza legii sponsorizarii (detalii aici);

– informarea angajatilor asupra posibilitatii redirectionarii a 2% din impozitul pe venit catre organizatie (detalii aici) si a efectuarii de donatii punctuale si recurente (detalii aici);

– intermedierea intalnirilor cu alte companii colaboratoare cu potential de sponsorizare;

– participarea la evenimentele caritabile organizate in beneficiul organizatiei si sustinerea acestora prin sponsorizari;

– campanii de marketing (detalii aici);

– amplasarea de cutii de donatii in punctele de vanzare (detalii aici).

Modalitatile prin care persoanele fizice pot sustine HOSPICE sunt:

– voluntariat, intr-unul dintre centrele de ingrijire sau la sediul organizatiei;

– donatii punctuale sau recurente, direct in contul organizatiei (detalii aici);

– redirectionarea a 2% din impozitul pe venit catre organizatie (detalii aici);

– cumparand produse din Bootik Charity Shop (detalii aici);

– participarea la evenimentele sportive la care HOSPICE este organizatie beneficiara in cadrul Team HOSPICE;

– fundraising individual pe platforma Galantom (detalii aici).

Mai multe informatii despre proiectele organizatiei si campaniile derulate gasiti pe pagina oficiala a HOSPICE Casa Sperantei, la adresa www.hospice.ro