Maguay lanseaza prima linie de Ultrabook-uri romanesti

Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca producator de sisteme de calcul, integrator de sistem si dezvoltator software, a prezentat in cadrul evenimentului intitulat „F5” (Refresh) sistemele portabile MyWay Ultrabook – primele de acest fel produse de o companie din Romania.

Prin lansarea noilor produse, Maguay acorda o atentie sporita design-ului produselor sale. Ultrabook PC-urile MyWay sunt elegante, insotind cu stil un om de afaceri in intalnirile sale. Ultrabook PC-urile MyWay, cu diagonala intre 11 si 14 inchi, „reprezinta dovada ca se poate atinge un nivel mare de performanta cu echipamentele ultra-portabile, prezentand totodata un design cu totul deosebit”, a declarat Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay.

Produsele Maguay pot fi configurate conform cerintelor clientilor: ultrabook PC-ul Maguay, singura solutie de acest tip dezvoltata de un integrator roman, permite adaugarea a pana la 8 GB de RAM si instalarea simultana a doua discuri, un HDD clasic, de mare capacitate si un SSD pentru viteza. In plus, Ultrabook MyWay U1401i are o durata de viata a acumulatorului de pana la 7 ore, oferind o mobilitate ridicata utilizatorilor sai.

„Lansarea acestor echipamente este o concretizare a inaltelor capabilitati ale Maguay ca Intel Technology Provider Platinum, demonstrand inca o data dedicarea acestei companii in educarea publicului in a intelege cele mai noi si performante tehnologii si mai apoi in a le cauta sau a solicita la furnizorii de pe piata romaneasca – dintre care unul de top este  chiar Maguay! Ultrabook MyWay U1401i Maguay este primul ultrabook produs in Europa Centrala si de Est. Intel incurajeaza Maguay sa distribuie Ultrabook PC-ul MyWay U1401i si pe alte piete din regiune”,  a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager in cadrul Intel Corporation.