Magda Volonciu este și anul acesta în primele poziții Chambers Europe la secțiunea Employment

Magda Volonciu & Asociații a fost inclusă și anul acesta pe primele poziții în clasamentul Chambers Europe 2020 la secțiunea Employment. Profesionalismul Magdei Volonciu, Managing Partner, a fost recunoscut de Chambers prin plasarea acesteia în Band 1 la secțiunea Ranked Lawyers Employment: “Magda Volonciu stands out to clients for being “proactive” and for “always coming up with solutions,” along with her experience in “negotiations and evaluations of potential conflicts.” She is an established figure in the field, advising energy sector clients on a range of complex employment mandates, including litigation and trade union matters.

Societatea se bucură de o excelentă reputaţie atât pe piaţa internă, cât şi pe piaţa internaţională, fiind recunoscută drept cea mai bună societate de avocatură specializată în dreptul muncii şi relaţii industriale (relaţia cu sindicatele) din România, datorită profesionalismului, seriozităţii, devotamentului şi spiritului de echipă imprimat activităţii desfăşurate de către avocaţii societăţii. Calitatea serviciilor oferite de SCPA Magda Volonciu şi Asociaţii este recunoscută constant de instituţii specializate la nivel internaţional, precum Legal 500 sau Chambers and Partners, aceasta fiind cotată an de an ca lider în domeniu pe piața din România.

Funcționând din 1998, inițial sub forma unui Cabinet de avocatură specializat, și din 2004 ca Societate de avocatură, a dobândit o experienţă vastă în domeniul dreptului muncii, oferind servicii de asistenţă, consultanţă şi reprezentare unor importante companii multinaţionale, instituţiilor publice şi asociaţiilor patronale.

Din primăvara anului 2013, Societatea Civilă Profesională de Avocați “Magda Volonciu și Asociații” și-a unit forțele cu L&E Global, asociația internațională a firmelor de avocatură specializate în legislația muncii, în vederea oferirii unor soluţii în domeniul dreptului muncii clienţilor internaţionali.

L&E Global, fondată în 2010 ca o “alianță” a celor mai bune firme de avocatură specializate în dreptul muncii, cuprinde 15 firme asociate și furnizează consultanță angajatorilor în toate aspectele legate de relația de muncă individuală și colectivă, relații industriale, negocieri colective și gestionarea conflictelor de muncă. Printre clienții L&E Global se găsesc atât multinaționale, cât și companii antreprenoriale, care doresc să intre pe noi piețe, provenind din domenii precum finanţe și asigurări, high-tech, pharma, telecom, luxury, retail sau energie.

Magda Volonciu și Asociații s-a alăturat celor paisprezece principale firme de avocatură pe dreptul muncii din Europa, America de Nord și regiunea Asia-Pacific care au format L&E Global cu scopul de a furniza consultanță legală atentă, eficientă și rentabilă clienților care-și desfășoară activitatea în ceea ce a devenit o arenă legală multi-jurisdicțională, obținând, așadar, din această asociere recunoaștere și creştere profesională.

SCPA Magda Volonciu şi Asociaţii combină experienţa profesională a avocaţilor cu o abordare nouă, lucrând împreună cu clienţii săi, astfel încât să le înţeleagă scopurile şi valorile, pentru a putea răspunde în mod corespunzător nevoilor acestora.

Echipa de avocaţi se bucură de o reputaţie profesională excelentă, având la bază contribuţia definitorie a coordonatorului profesional, doctor în dreptul muncii – avocat Magda Volonciu, desemnată de Chambers and Partners Europe în 2009 drept “cea mai influentă avocată în domeniul dreptului muncii din România”, iar în 2011 drept “decan al acestui domeniu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here