Mădălina Ghenea la Țuca Zbârcea & Asociații

Actrița și fotomodelul Mădălina Ghenea a postat pe contul de Instagram o poză cu avocații care au consiliat-o de mai bine de 3 ani. Cei trei avocați din imagine fac parte din echipa Țuca Zbârcea & Asociații: Dan Borbely, Partner; Dan Cristea Managing Associate, Alexandru Mănucu, Tax Manager.

Cu o experiență de peste 15 ani, Dan Borbely este specializat în drept imobiliar, fiind unul dintre coordonatorii proiectelor firmei în acest segment. A participat la tranzacţii complexe, acoperind probleme juridice şi de reglementare privind vânzarea, achiziţia, finanţarea de proprietăţi, leasing şi concesiuni, asigurarea imobiliară, construcţii publice şi private, lucrări publice, dezvoltare de proiecte mobiliare şi de investiţii, ipoteci, recuperare de creanţe şi executare de garanţii, asocieri în participaţiune şi leasing pentru orice tip de proprietăţi, cu precădere în cadrul unor proiecte rezidenţiale şi centre de afaceri. Este catalogat drept „highly recommended lawyer” de prestigioasa publicaţie Legal 500 pentru expertiza în domeniul imobiliar. De asemenea, potrivit Chambers Europe, el este apreciat pentru orientarea către client şi pentru „preocuparea de a identifica soluţii la nevoile clienţilor, precum şi disponibilitatea, amabilitatea şi promptitudinea cu care dă curs solicitărilor acestora”.

Dan Cristea este specializat ca avocat pledant în litigii şi arbitraje internaţionale în cadrul societăţii de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii. În 2012, revista Forbes România l-a nominalizat în topul “30 sub 30” al celor mai promiţătoare personalităţi sub 30 de ani de pe scena publică românească.
Dan Cristea a fost campionul lumii la dezbateri universitare (debate), titlu pe care l-a câştigat în 2009 împreună cu colega sa Nicoleta Lupea, în cadrul Campionatelor Mondiale din Cork, Irlanda, la categoria English as a Second Language. În acelaşi an şi la aceeaşi categorie, cei doi au stabilit un reper greu de atins în lumea dezbaterilor, devenind prima echipă care reuneşte titlurile de campioni mondiali, campioni europeni (Tallin, Estonia) şi deţinători ai trofeului Oxford IV.

Alexandru Mănucu este Tax Manager în cadrul societăţii de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii. A fost implicat în diverse proiecte de consultanță și audit, analize fiscale, fuziuni și proiecte de achiziție, cu accent pe o gamă largă de sectoare industriale: industria auto, energie și minerit, produse industriale, comunicații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here