Lupsa si Asociatii isi lanseaza serviciile pe piata juridica din Romania

Firma de avocatura Lupsa & Asociatii si-a anuntat intrarea oficiala pe piata avocaturii din Romania, printr-un comunicat remis astazi.

Fondata la inceputul lunii februarie de catre Ionut Lupsa, ex-Vilau | Associates, avocat specializat in domeniul proprietatii intelectuale si consilier in proprietate industriala cu o experienta de peste 16 ani, si Ioana Buru, de asemenea ex-Vilau | Associates, avocat cu o experienta de peste 7 ani, societatea de avocatura Lupsa & Asociatii ofera clientilor servicii specializate, atat in domenii de nisa precum dreptul proprietatii intelectuale, tehnologia informatiei, protectia datelor cu caracter personal, protejarea drepturilor nepatrimoniale, neglijenta medicala, cat si in domeniile devenite deja clasice in orice societate de avocatura, acoperind cu succes intreaga problematica din dreptul societar, dreptul imobiliar, dreptul muncii si dreptul familiei.

Lupsa si Asociatii

Ionut Lupsa (foto dedesubt): ”Credem in oameni si in rezultatele unei comunicari reale ce dau nastere unor echipe competitive de avocati si totodata creeaza relatii de lunga durata cu beneficiarii serviciilor juridice pe care le oferim. Provocarea de moment este de a consolida echipa cu oameni bine pregatiti, deschisi si entuziasti, simtul umorului fiind de asemenea apreciat, in vreme ce, pe termen mediu si lung, ne propunem sa cream relatii solide, bazate pe loialitate, incredere si comunicare cu clientii nostri.

Ionut Lupsa

Ionut Lupsa este consilier in proprietate industriala din anul 2006 si coordonatorul Societatii de Proprietate Industriala omonime – membra a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania. Cu o experienta de peste 16 ani ca avocat pledant, Ionut a reprezentat societati multinationale de renume in litigii avand ca obiect brevete de inventie si marci, precum si societati reputate pe piata interna – in litigii avand ca obiect desene si modele industriale. Pasionat de dreptul proprietatii intelectuale si de intrepatrunderea dintre domeniile tehnologiei informatiei si dreptului, Ionut si-a dedicat activitatea recenta atat acestor domenii, cat si problemelor de protectie a datelor cu caracter personal. Este membru activ al INTA inca din anul 2007, iar in cursul anului 2014 a fost membru in cadrul Comitetului de marci netraditionale.

Anterior infiintarii Societatilor de avocatura si de consiliere in proprietate industriala Lupsa & Asociatii, Ionut a coordonat departamentul de litigii in cadrul Vilau | Associates, unul dintre marii jucatori pe piata locala a avocaturii de business.

Ioana Buru (foto dedesubt) este avocat din anul 2008, iar din anul 2013 este consilier in proprietate industriala pentru toate cele trei specializari principale: marci, brevete de inventie, desene si modele. A reprezentat nume celebre in dosare sensibile de incalcare a drepturilor personal nepatrimoniale si in dreptul familiei, precum si in domeniul drepturilor de autor. De asemenea, a oferit consultanta in cauze avand ca obiect neglijenta medicala. Activitatea din ultimii ani s-a concentrat pe asistenta acordata in domeniul proprietatii intelectuale si al protectiei datelor cu caracter personal, dar si pe reprezentarea cu succes in instanta a intereselor unor companii locale si multinationale. Profesionalismul, perseverenta si increderea au reprezentat elemente cheie in obtinerea rezultatelor pentru clienti.

Ioana Buru

Totodata, Ioana s-a implicat in sustinerea unor proiecte de voluntariat, motivata de convingerea ca un avocat implicat intr-o asemenea experienta este cel putin la fel de implinit ca si beneficiarul acestor proiecte: ”In activitatea mea de pana acum am identificat cele mai interesante probleme de drept in situatii in care nu exista posibilitatea sustinerii unor onorarii avocatiale. Din acest motiv, cred cu tarie ca este important pentru un avocat sa nu refuze astfel de cazuri, fiindca, tragand linie, va castiga mai mult decat clientul sau. Acest castig este pe termen lung: experienta de a dezlega o problema sensibila de drept si bucuria de a nu fi ramas indiferent fata de problemele aproapelui.

Ioana urmeaza in prezent cursurile programului de Master de Arbitraj International din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.