Luminiţa Popa, Managing Partner Suciu Popa, speaker în cadrul conferinței organizate de ICC: “Construction disputes: ICC tools and recent experience in Arbitration & ADR”

Luminiţa Popa, Managing Partner Suciu Popa, va fi speaker în cadrul conferinței organizate de ICC: Construction disputes: ICC tools and recent experience in Arbitration & ADR. Evenimentul va avea loc în data de 21 martie la Hotel Ramada Majestic între orele 09:30 – 17:30.

Amintim faptul ca Luminiţa Popa a fost desemnata, in anul 2018, membru al Curţii Internaţionale de Arbitraj ICC Paris, fiind unul dintre cei doi avocaţi care vor reprezenta România. Numirea sa de către World Council a fost propusă de Președintele Curții, Alexis Mourre.

Curtea Internaţională de Arbitraj de la Paris este cea mai importantă instituție internațională de arbitraj care soluţionează dispute internaționale comerciale și de investiții din anul 1923, fiind organismul decizional în sistemul de arbitraj al ICC.

Rolul Luminiţei implica participarea la ședințele Curții (sesiuni plenare și comitete), pregătirea rapoartelor și participarea la procesul de luare a deciziilor.

Curtea include în prezent 176 membri din 104 de ţări. Numirea este efectivă începând cu 1 iulie 2018 pentru următorii 3 ani.

Suciu Popa este o firmă de avocatură din prima linie a topurilor publicațiilor de specialitate în domeniul juridic în arii precum Litigii și Arbitraj, Drept Comercial/Fuziuni și Achiziții, Drept Bancar, Finanțări și Piețe de Capital, Energie și Resurse Naturale, fiind inclusă pe lista celor mai bune 100 de firme de avocatură în arbitraj internațional la nivel global de GAR 100.

Luminița Popa este recunoscută drept unul dintre cei mai experimentați avocați în soluționarea litigiilor şi arbitrajelor internaționale, activând în calitate de avocat și arbitru în numeroase proceduri. Este recunoscută de către Who’s Who Legal – Arbitration si recomandată pentru Litigii si Arbitraj in Legal 500 EMEA, IFLR 1000 si Chambers Europe. Conform opiniilor exprimate de  clienti, este „o adevărată forță în profesie„, impresionând cu „înțelegerea deosebită a problemelor comerciale și tehnice” (Who’s Who Legal: Arbitration), “demonstrând o combinație extraordinară de talent și dăruire” (Chambers Global) şi fiind apreciată drept „cel mai bun avocat din România în arbitraj internațional”(Legal 500).

Suciu Popa și Asociații este câștigătoarea trofeului Dispute Resolution în cadrul Galei The Times Legal Innovation, organizată în luna decembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here