Luminița Popa, Managing Partner Suciu Popa și Membru al Tribunalului ICC, implicată în lansarea ArbCEE

Firma de avocatură Suciu Popa anunță că Luminița Popa, Managing Partner Suciu Popa și Membru al Tribunalului ICC și-a unit forțele cu practicieni de arbitraj reputați din întreaga regiune ECE pentru a lansa ArbCEE, Asociația de Arbitraj din Europa Centrală și de Est, o platformă de promovare a utilizării de arbitraj internațional și dezvoltarea profesională a afacerilor conexe, cooperare și creare de rețele concentrate pe regiunea ECE.

Lansarea ArbCEE va avea loc la Bratislava, în data de 7 iunie 2023.

Luminița Popa, Managing Partner Suciu Popa va discuta despre arbitrajul în ECE într-un panel moderat de Maria Hauser-Morel și Martin Magal. Printre speckeri se află Ramunas Audzevicius și Miloš Olík.


ArbCEE este o platformă pentru promovarea utilizării arbitrajului și pentru dezvoltarea profesională și a afacerilor, cooperarea și crearea de rețele axate pe CEE.

ArbCEE nu este asociat cu nicio instituție sau firmă de avocatură existentă. Este o inițiativă independentă a practicienilor de arbitraj din regiunea ECE și toți cei pasionați de arbitraj din ECE sunt invitați să se alăture.


Suciu Popa este o firmă de avocati de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.