Luiza Budușan, noul Președinte al rețelei de avocați europeni TEN

TEN, the European Network – o rețea de societății de avocatură din întreaga Europă, și-a ales noul Președinte în cadrul Adunării Generale care a avut loc la Florența. Acesta va fi avocata Luiza Budușan, fondator si coordonator al societății Budușan & Asociații.

Luiza Iuliana Buduşan este avocat în Baroul Cluj din anul 1997, în anul 2006, 2010 şi apoi în 2014 colegii din cadrul baroului acordandu-i votul de încredere, fiind aleasă unul din cei 13 consilieri ai Baroului Cluj.

Cei 19 ani de experienţă în domeniul juridic contribuie la imaginea societăţii de avocatură, Luiza Buduşan fiind, în acelaşi timp, unul dintre oamenii vitali pentru susţinerea şi coordonarea întregii activităţi. Spiritul permanent activ şi orientarea către eficienţă i-au clădit, de-a lungul timpului, un capital de reputaţie de neînlocuit.

Asistă cu succes clienţi de renume – printre care societăţi comerciale din diverse domenii – atât în instanţă cât şi la negocierea contractelor importante pentru activitatea acestora.

S-a axat în special pe consultanţă juridică în domeniul comercial, în procedurile de recuperări debite şi procedura insolvenţei, în litigii de acest gen, încheierea de tranzacţii, precum şi în protejarea intereselor clienţilor pe calea contenciosului administrativ.