Luisiana Dobrinescu a adus în România un mare nume al fiscalității mondiale

După Internațional Bar Association Leadership Meeting, cel mai important eveniment organizat de avocatura românească în istoria ei modernă, Legal Marketing a fost unic partener media al unei conferințe ce a avut pe afiș probabil cel mai mare nume din fiscalitatea mondială care a venit vreodată la București. Rita de la Feria este o personalitate proeminentă a fiscalității internaționale, invitată de guverne în ședințe cu ușile închise, departe de ochii presei și ai…contribuabililor, pentru a trasa roadmap, pachet de măsuri care se potrivește statului respectiv, pozei de moment a economiei fiecărei națiuni.

Rita de la Feria este discretă, vorbește puțin în public, își alege cu grijă aparițiile, contextele, cuvintele, pentru că înainte de orice lucrează cu cifre, dar știe că acestea pot provoca un mare impact social. Urmărim un scurt material video de la conferința de TVA, ediția a doua:

YouTube player

Și pentru că la fel ca la IBA, totul a fost posibil datorită unui om, acolo, Decanul Baroului București Aurel Ciobanu, aici, cea care a făcut posibilă această conferință-eveniment este Luisiana Dobrinescu, una dintre avocatele cele mai cunoscute pe zona de taxe și fiscalitate din România.

Luisiana Dobrinescu, protagonista unei emisiuni ce a fost oferită de HILS Development și Delta Studio.

YouTube player