London Stock Exchange Group România anunţă mărirea echipei locale cu 100 de noi roluri pentru specialişti

LSEG (London Stock Exchange Group) Romania anunţă mărirea echipei locale cu 100 de noi roluri pentru specialişti într-o varietate de tehnologii şi servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Capital Markets şi Post Trade.

Anunţul vine în contextul în care echipa LSEG România se apropie de 400 de colegi care acoperă o gamă largă de tehnologii, servicii web, cercetare, dezvoltare şi funcţii corporate în Bucureşti. Toate rolurile susţin cultura Grupului de a crea oportunităţi, de a conecta profesionişti şi de a oferi excelenţă.

Noii specialişti care se vor alătura echipei în următorul trimestru vor fi direct implicaţi în dezvoltarea de platforme de ultimă generaţie pentru pieţele globale. LSEG România caută ingineri Software Development, Site Reliability, DevOps şi QA.

Prin intermediul suitei extinse de servicii de încredere în infrastructura pieţei financiare – şi a modelului Open Access – LSEG oferă flexibilitatea, stabilitatea şi încrederea care permit clienţilor săi să îşi urmărească proiectele cu încredere şi claritate.

Andreea Stănescu, Director General LSEG Romania: “Suntem bucuroşi că ni se vor alătura 100 de colegi în centrul de tehnologie din Bucureşti. Credem cu tărie că impactul hub-ului local asupra pieţelor financiare globale este o oportunitate excelentă pentru profesioniştii din industria tehnologiei. Odată cu creşterea accelerată a centrului din Bucureşti, le vom oferi colegilor noştri oportunităţi semnificative de dezvoltare a carierei şi creştere profesională”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here