Locul 1 și număr record de nominalizări pentru Țuca Zbârcea & Asociații în ediția 2022 a directorului britanic Legal 500 EMEA

Ediția 2022 a directorului britanic Legal 500 EMEA, lansată astăzi, reprezintă o radiografie detaliată a activității celor mai importante firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, fiind totodată un reper și în ceea ce privește cei mai abili și de succes avocați din aceste regiuni.

Țuca Zbârcea & Asociații conduce clasamentul firmelor de avocatură din România cu 12 poziții în Band 1 în cele mai spectaculoase domenii ale dreptului: Fuziuni și achiziții/Drept societar și comercial; Drept financiar-bancar; Litigii și arbitraje; Dreptul muncii; Energie și resurse naturale; Dreptul concurenței; Proprietate intelectuală; PPP și achiziții publice; Drept imobiliar; Restructurare și insolvență; Taxe; Telecom, media și tehnologie (TMT).

Potrivit editorilor ghidului britanic, „Țuca Zbârcea & Asociații este lider de piață deopotrivă în ceea ce privește calitatea echipei și anvergura proiectelor derulate”, demonstrând „o dedicare fără egal față de clienți și având o echipă interdisciplinară ce se evidențiază prin pasiunea cu care practică dreptul”.

De asemenea, firma ocupă primele poziții și în domeniile Piețe de capital, Dreptul aplicabil industriei jocurilor de noroc și Dreptul penal al afacerilor.

Ediția din acest an a directorului britanic Legal 500 EMEA include un număr record de avocați sau consultanți fiscali din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații și Țuca Zbârcea & Asociații Tax, și anume 12 au fost cotați drept „Leading Individuals”; 7 s-au calificat drept „Next Generation Partners”; 10 au fost evidențiați ca „Rising Stars” și nu mai puțin de 23 au fost considerați ca având un rol cheie în cadrul echipelor („Other Key Lawyers”).

Nu în ultimul rând, doi dintre fondatorii Țuca Zbârcea & Asociații sunt considerați a face parte din elita „Hall of Fame” a avocaților aflați în vârful ierarhiei profesionale.

Potrivit editorilor, ediția 2022 a Legal 500 EMEA este cea mai cuprinzătoare de până acum, cu peste 2.700 de firme de avocatură din peste 80 de jurisdicții. Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional. Seria Legal 500 EMEA a debutat în 1991, analiștii publicației realizând o evaluare atentă și cuprinzătoare a pieţei de avocatură internaţionale, pentru a evidenția performanţele individuale și ale firmelor de avocatură, în urma unui sondaj cu peste 300.000 consilieri juridici şi avocaţi la nivel internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here