Litigiu complex de proprietate intelectuală încheiat cu succes de Ijdelea Mihăilescu

Echipa Ijdelea Mihailescu de soluționare a disputelor condusă de Ancuța Pop (Managing Associate) a reprezentat cu succes Velikov i Co, unul dintre cei mai mari producători de semințe din Europa Centrală și de Est, într-un litigiu complex privind încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală asupra unei mărci comunitare și a unui desen comunitar bine cunoscute și permanent utilizate de către client pe piața europeană. Litigiul a implicat, printre altele, și o componentă internațională, privind confirmarea valabilității înregistrării drepturilor de proprietate intelectuală în fața Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală.

Prin hotărârea judecătorească obținută de Ancuța și echipa ei instanța a admis toate cererile formulate în numele clientului nostru, constatând contrafacerea mărcii și desenului comunitar, acordând despăgubiri semnificative pentru prejudiciul suferit ca urmare a acțiunilor de contrafacere și interzicând pârâtului utilizarea mărcii și desenului comunitar în orice modalitate. Echipa de solutionare a litigiilor a fost asistata de catre Adrian Manolache (Associate) din cadrul departamentului de drept administrativ al firmei.

Este un rezultat excelent al unui efort juridic complex și de lungă durată care a presupus interacțiunea între mai multe serii de proceduri administrative, civile și penale”, a declarat Oana Ijdelea, Partener.

Litigiul recent soluționat face parte dintr-o serie de mandate încredințate de clientul nostru in legatura cu protecția drepturilor sale de proprietate intelectuală decurgand din portofoliul de mărci și desene comunitare ale societatii, iar soluționarea acestora va fi influențata de decizia obținută recent.

Ijdelea Mihăilescu are o echipă de avocați extrem de inteligentă iar vigoarea lor când vine vorba de apărarea intereselor Velikov i Co este uimitoare. Ne bucurăm că îi avem ca avocați” a declarat Severin Velikov, CEO-ul companiei.

Ijdelea Mihăilescu este o societate de avocatură de prima linie aflată pe o pantă ascendentă, oferind investitorilor locali și internaționali servicii juridice și soluții integrate care acoperă cu predilecție următoarele domenii: Drept Corporativ, Fuziuni și Achiziții, Energie si Resurse Naturale, Dreptul Mediului, Reglementări, Drept Imobiliar și Construcții, precum și Soluționarea Disputelor. Performanțele echipei IM sunt confirmate de către portofoliul de clienți, recunoașterea locală și internațională și afilierea la TAG Law ca membru exclusiv pentru Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here