Litigii. Maravela & Asociatii isi consolideaza structura ierarhica

Maravela & Asociatii anunta consolidarea echipei de litigii prin promovarea in structura de management a avocatilor Ioan Roman si Mirela Metea. Mutarea vine ca o consecinta fireasca a dezvoltarii exponentiale inregistrate in ultimii ani de catre departamentul firmei de avocatura.

Ioan Roman

Ioan Roman (foto deasupra) va ocupa pozitia de avocat colaborator coordonator, promovarea sa fiind in stransa legatura cu rezultatele profesionale exceptionale obtinute in cadrul disputelor si arbitrajelor comerciale. Ioan ofera in mod constant asistenta juridica si reprezentare in cadrul mai multor arii de practica, precum drept societar, contracte comerciale, real estate si constructii (inclusiv contracte FIDIC si infrastructura), finantari, litigii de munca, energie, transporturi. In echipa Maravela & Asociatii avocatul s-a distins prin eficienta si viziunea inovatoare in conceperea si implementarea strategiei procesuale, precum si prin excelentele aptitudini de formare si coordonare a avocatilor.

Mirela Metea

Mirela Metea (foto deasupra) a fost avansata la pozitia de avocat colaborator senior in cadrul departamentului de litigii. Mirela va coordona o parte din activitatea societatii in aspecte privind procedurile de insolventa si recuperarea drepturilor banesti. Mirela este specializata in litigii de drept comercial, in special cele privind aspecte complexe de insolventa, aspecte de drept societar si proceduri de executare silita. Experienta sa include reprezentarea clientilor in litigii specifice dreptului insolventei, dreptului bancar, dar si in cadrul actiunilor privind plata drepturilor banesti, reprezentand de-a lungul timpului cu succes clientii in aria larga a dreptului comercial. De asemenea, Mirela a acumulat o vasta experienta si in litigiile privind protectia consumatorilor si de drept administrativ.

Ioan si Mirela fac parte din echipa de litigii a Maravela & Asociatii, coordonata de catre avocatul asociat Gelu Maravela, care a gestionat cu succes numeroase litigii si arbitraje comerciale. In plus, echipa Maravela & Asociatii este recunoscuta pentru elaborarea de strategii pre-litigioase, menite sa minimizeze riscurile inerente unor litigii si sa conduca la solutionarea disputelor pe cale amiabila. Ponderea disputelor litigioase in activitatea Maravela & Asociatii continua sa inregistreze o crestere constanta, fapt ce a generat recrutarea unor noi avocati litiganti in cadrul unui riguros proces de selectie.