Lider in clasamentul consultantilor juridici, Wolf Theiss

Firma de avocatura Wolf Theiss este lider in clasamentul consultantilor juridici din domeniul M&A in 2015 in mai multe tari, potrivit Mergermarket.

In Romania, Croatia si Slovenia, Wolf Theiss s-a clasat pe primul loc atat din punct de vedere al valorii totale a tranzactiilor, cat si al numarului total de tranzactii M&A incheiate cross-border in 2015. In Austria, Wolf Theiss conduce clasamentele in ceea ce priveste valoarea totala a tranzactiilor M&A.

Ca firma de avocatura reprezentativa pentru Europa Centrala si de Sud-Est, Wolf Theiss este incantata sa primeasca o astfel de distinctie, la nivel regional.

„Aceste clasamente confirma inca o data strategia noastra pe termen lung de a construi o practica transfrontaliera de M&A in Europa Centrala si de Sud-Est. Succesul nostru este rezultatul stransei colaborari ca o echipa multinationala complet integrata in toate cele 13 jurisdictii. Clientii nostri beneficiaza de servicii cu un nivel inalt de specializare si practica aprofundata oferite de colegii mei in numeroase domenii de drept, esentiale pentru finalizarea tranzactiilor M&A,” a declarat Ileana Glodeanu, Partener Wolf Theiss si coordonator al Departamentului de Corporate/M&A in Romania.

Wolf Theiss este recunoscut nr. 1 in Romania din punct de vedere al numarului total de tranzactii M&A si in clasamentul DealWatch pentru consultanti juridici din domeniul M&A pe anul 2015, continuand pozitionarea din ultimii ani in top 3 firme de avocatura ca numar de tranzactii M&A incheiate in Romania.

De asemenea, Wolf Theiss Romania este pentru a treia oara consecutiv nominalizata ca firma anului in Romania, de catre prestigiosul The Lawyer, in cadrul European Awards 2016 (Categoria Law firm of the year: Romania).