L&E Global – Reteaua globala a anului. Magda Volonciu & Asociatii face parte din retea

L&E Global a fost numita „Reteaua globala a anului” la „The Lawyer European Awards 2016”, unde au participat peste 250 de avocati din intreaga lume. Ceremonia a avut loc miercuri seara, la Londra. L& Global a fost apreciata pentru viziunea sa strategica, axata pe initiative transfrontaliere, pentru excelenta in furnizarea de servicii juridice si managementul talentelor remarcabile. Din reteaua L&Global face parte si firma Magdei Volonciu. De retinut ca reteaua L&Global isi probeaza excelenta si prin faptul ca din ea face parte o singura firma din tarile de origine. Ceea ce confirma, daca mai era nevoie, calitatea exceptionala a expertizei si prestatiei Magdei Volonciu.

Firma Magda Volonciu & Asociatii are o reputatie excelenta atat pe piata nationala cat si pe cea international si este evaluata ca fiind cea mai buna firma de avocatura specializata in Dreptul muncii din Romania. Datorita profesionalismului, seriozitatii, devotamentului si spiritului de echipa, care caracterizeaza firma de avocatura, este recunoscuta de institutii specializate din intreaga lume (Legal 500 si Chambers and Partners, printre altele) si este cotata in mod constant ca lider pe piata muncii din Romania.

Reputatia excelenta se datoreaza si caracterului unic de expertiza. Firma este singura pe piata romaneasca care are un domeniu unic de activitate in dreptul muncii, relatiile de munca si asigurari sociale. Echipa de avocati a firmei se bucura de o reputatie profesionala excelenta bazata pe contributia definitorie a partenerului Magda Volonciu desemnata de Chambers and Partners Europe in 2009 ca “avocatul cel mai influent in domeniul Dreptului muncii din Romania”.

Excelenta firmei se extinde la toate aspectele legate de Dreptul muncii, dar este renumita si pentru acordurile colective de munca si de gestionare a conflictelor. Compania reprezinta o gama impresionanta de clienti internationali precum OMV Petrom GDF SUEZ, ArcelorMittal si Coca-Cola. Firma a asistat companii importante la discutiile pentru modificarea Codului Muncii din Romania. Magda Volonciu si Asociatii ofera o reprezentare in toate instantele din tara, precum si la Curtea Constitutionala si pune un accent deosebit pe dezvoltarea relatiilor cu clientii ei, pe protejarea intereselor acestora si pe permanenta lor tinere la curent cu informatii referitoare la evolutia legislatiei din domeniul muncii.