Legile Afacerilor, emisiunea cu cea mai mare audiență din prime-time-ul întregii săptămâni la Profit TV, va avea 10 Ediții Speciale începând de joia viitoare

Alaturi de Andrei Cristea, editiile eveniment vor fi co-moderate de Simona Pirtea, Managing Partner al Enache Pirtea & Asociatii si vor aduce in platoul televiziunii de business, in fiecare Joi Live in prime-time de la ora 21:00 lideri incontestabili ai business-ului romanesc. Simona Pirtea si Andrei Cristea propun in perioada 1 Aprilie - 3 Iunie zece emisiuni de colectie, cu tot atatea povesti de viata si de business fascinante, care sevor transforma in zece exemple de urmat pentru antreprenorii si companiile care vor sa performeze. Proiectul a luat nastere din dorinta de a aduce in prim planul business-urilor romanesti valoarea si importanta eticii, a integritatii si a cunoasterii aspectelor legislative pe parcursul intregului proces decizional si al intocmirii planului de afaceri, aspecte care fac diferenta dintre succes si esec, performanta si declin. Primul invitat va fi anuntat Marti 30 Martie si va fi Live la Profit TV Joi de la ora 21:00!

Alături de Andrei Cristea, edițiile eveniment vor fi co-moderate de Simona Pirtea, Managing Partner al Enache Pirtea & Asociații și vor aduce în platoul televiziunii de business, în fiecare Joi Live în prime-time de la ora 21:00 lideri incontestabili ai business-ului românesc. Simona Pirtea și Andrei Cristea propun in perioada 1 Aprilie – 3 Iunie zece emisiuni de colectie, cu tot atatea povesti de viata si de business fascinante, care se vor transforma in zece exemple de urmat pentru antreprenorii si companiile care vor sa performeze. Proiectul a luat nastere din dorinta de a aduce in prim planul business-urilor romanesti valoarea si importanta eticii, a integritatii si a cunoasterii aspectelor legislative pe parcursul intregului proces decizional si al intocmirii planului de afaceri, aspecte care fac diferenta dintre succes si esec, performanta si declin.
Primul invitat va fi anuntat Marti 30 Martie si va fi Live la Profit TV Joi
de la ora 21:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here