Legile Afacerilor: avocatura cu buletin de Bucuresti

Diseara, de la ora 18, in direct pe Money TV, Ion-Ilie Iordachescu, Decanul Baroului Bucuresti, este invitat in emisiunea Legile Afacerilor.

Ion Ilie-Iordachescu va face o radiografie a anului 2012, in calitatea sa de Decan al Baroului Bucuresti – cel mai mare barou din tara. Organizarea, provocarile si trend-urile avocaturii bucurestene vor fi dezbatute diseara, de la ora 18, in direct pe Money TV, in Legile Afacerilor, emisiune moderata de Andrei Cristea.

Multi dintre avocatii bucuresteni se confrunta cu diferente de perceptie si imagine in interiorul actului de justitie, Ion-Ilie Iordachescu promite o analiza lucida si intransigenta a sistemului.

Provocarile anului viitor, care va debuta cu intrarea in vigoare, la 1 februarie, a Noului Cod de Procedura Civila, urmat de Codul Penal si de cel de Procedura Penala, vor fi discutate de Ion-Ilie Iordachescu si Andrei Cristea, intr-o editie speciala Legile Afacerilor, vineri in direct de la ora 18 si in reluare sambata si duminica de la aceeasi ora, 18, pe Money TV.