Legile Afacerilor, 18 Martie, ora 21:00, „Avestis – profesioniști în recuperări”

În ediția de săptămâna aceasta a emisiunii, „Legile Afacerilor” , Joi, 18 Martie, alături de moderatorul Andrei Cristea se va afla Cristina Cornaci  – Director General și fondator AVESTIS INTERNAȚIONAL, cu experiență în domeniul juridic, dar și în antreprenoriat, de peste 20 de ani. Emisiunea LIVE va începe la ora 21:00 pe PROFIT TV sau poate fi urmărită accesând https://www.profit.ro/live .

AVESTIS INTERNAȚIONAL este o societate al cărui obiect de activitate rezidă în activitatea de recuperare a bunurilor și a creanțelor, afirmându-se în spațiul economic și financiar drept un element esențial și imperios necesar societăților finanțatoare ori comerciale care se confruntă cu problema incidentelor de plată din partea debitorilor.

Profesioniști în recuperări – o sintagmă care complimentează, validează și definește societatea AVESTIS ca făcând parte din cele mai bune societăți de recuperare de pe piață, tocmai datorită specificului unic care o predomină, generat de serviciile complete, complexe și calitative pe care le pune la dispoziția creditorilor ce se confruntă cu problematica rău-platnicilor.

 AVESTIS vine ca un element adjuvant în întâmpinarea societăților de leasing, instituțiilor bancare ori nebancare, companiilor de asigurare ori a altor societăți comerciale, în scopul reîntregirii patrimoniului prejudiciat al acestora, fie că vorbim despre contracte în derulare, fie că vorbim de contracte reziliate.

În acest sens, bunurile, obiect al contractelor de leasing ori de finanțare cu ipotecă mobiliară, ajung înapoi în custodia creditorilor proprietari, în majoritatea cazurilor pe cale amiabilă, într-un timp foarte scurt și fără prea multe impedimente, tocmai datorită pregătirii profesionale și strategice de care se bucură echipa ce compune AVESTIS.

Aceleași principii se aplică și în cazul recuperării creanțelor și, chiar dacă vorbim despre tipologii distincte de debitori, cu reacții diferite de la caz la caz, recuperarea creanțelor se bucură de o rată de succes impresionantă, fie că vorbim despre o procedură efectuată pe cale amiabilă, fie că vorbim despre apelarea la căile judiciare pentru realizarea acestui deziderat.

În altă ordine de idei, ne confruntăm cu o societate care se bucură de apreciere și recunoaștere în lumea juridicului și, deși vorbim dintr-o perspectivă exterioară acestui domeniu de activitate, putem aprecia că o astfel de societate de recuperări nu este o opțiune, ci este o necesitate în circuitul financiar, deoarece în astfel de situații, ca cele impuse de neplata obligațiillor contractuale, este cu adevărat esențială părerea, experiența și pregătirea unor profesioniști specializați în domeniul juridic și, evident, pe acest segment al recuperărilor.

Însă, cu siguranță vom dezvălui mai multe despre AVESTIS, în cadrul discuțiilor cu doamna Cristina Cornaci, căreia îi mulțumim încă o dată că ne-a acceptat invitația și pe care o poftim cu interes să ne împărtășească opiniile ei relevante în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here