Legalmarketing scrie istorie

Cu ajutorul vizualizarilor Dumneavoastra si a articolelor relevante depre piata avocaturii, Google a indexat portalul www.legalmarketing.ro pe locul 2 in lume dupa cautarea dupa cuvantul “legal”.

Legalmarketing.ro se situeaza pe locul 2 in ordinea rezultatelor returnate de Google pentru cautarile din sfera “legal”, fiind depasit in acest clasament doar de enciclopedia online Wikipedia. Performanta legalmarketing.ro este spectaculoasa, site-ul reusind sa urce doua locuri in clasament in doar trei luni. In martie, la momentul relansarii, legalmarketing.ro se situa pe locul 4 in ordinea rezultatelor returnate de Google pentru cautarile din sfera “legal”.

Ascensiunea in clasament demonstreaza inca o data performantele pe care echipa din spatele proiectului le-a obtinut in munca de optimizare a continutului si consolideaza pozitia legalmarketing.ro ca principala sursa de informatii legal din Romania. Multumim pentru ca ne cititi si pentru ca sunteti parte a celui mai de succes proiect in media-legal din Romania!