LegalMarketing.ro este partener la conferința organizată de Țuca Zbârcea & Asociații Tax: Tax + Legal Videoconference: Disputele fiscale – direcții și evoluție, ediția a III-a

Situația actuală, determinată printre altele de pandemia sanitară și deficitul bugetar excesiv, a condus către o reașezare a politicilor publice şi fiscale și totodată la conturarea anumitor tendințe și abordări din partea autorităților fiscale. Astfel, această ediție este dedicată relației contribuabilului cu autoritățile fiscale, punând în dezbatere, din perspectivă juridică și fiscală, chestiunile procedurale și problematicile fiscale ale momentului.

Încă de la momentul declanșării crizei sanitare, mediul de afaceri a trebuit să adopte decizii rapide legate de finanțarea operațiunilor și menținerea unui cashflow stabil, controlul costurilor, eficientizarea modelului de business etc. În acest context, inspecțiile fiscale, care nu de puține ori se finalizează cu debite suplimentare de plată ce destabilizează poziția financiară a companiilor, au reprezentat o piedică în plus. Astfel, identificarea și aprecierea corectă a zonelor de expunere juridică și fiscală devin o necesitate, iar pregătirea eficientă a inspecțiilor fiscale, cunoașterea drepturilor și obligațiilor în timpul controalelor fiscale, a abordărilor ANAF în soluționarea contestațiilor și a practicii recente a instanțelor de judecată rămân în continuare puncte de real interes pentru contribuabili.

Temele conferinței vor fi prezentate de lectori cu vastă experiență în ariile lor de practică, atât din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, precum și Țuca Zbârcea & Asociații Tax.

TAX + LEGAL VIDEOCONFERENCE: DISPUTELE FISCALE – DIRECȚII ȘI EVOLUȚIE, ed. a III-a este organizată de societatea de avocați Țuca Zbârcea & Asociații, divizia de fiscalitate Țuca Zbârcea & Asociații Tax, cu sprijinul Wolters Kluwer România.

Mai multe detalii găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here