Legal Marketing reconfirma statutul de partener al Chambers & Partners

Legal Marketing a reconfirmat parteneriatul exclusiv cu cea mai renumita publicatie de legal din Europa, Chambers and Partners, anuntand noi proiecte pentru lunile ce vor urma.

In 2012, asocierea dintre Legal Marketing si expertii britanici debuta la Bucuresti, prin organizarea Galei „Chambers & Partners – Campionii sunt aici„, un eveniment inedit pentru piata de legal din Romania.

Chambers gala Bucharest 2012 (2) 2

Pentru consolidarea relatiei cu Legal Marketing, publicatia Chambers and Partners a decis sa acorde in premiera partenerului sau local onoarea de a inmana premiul Romanian Law Firm of the Year 2015 celei mai bune case de avocatura din tara. In cadrul galei Chambers Europe Awards care se va desfasura la Amsterdam, vineri, 24 aprilie, directorul general al Legal Marketing, Andrei Cristea, va acorda ravnitul premiu britanic uneia dintre cele sase firme de avocatura romanesti nominalizate.

Georgia Brooks, Europe Director al ghidului britanic, a salutat implicarea Legal Marketing in evenimentul de la Amsterdam, afirmand: “Colaborarea dintre noi demonstreaza angajamentul nostru de a ne consolida pozitia pe piata regionala, pentru dezvoltarea unor proiecte de succes in domeniul juridic local”.

Chambers event Bucharest 2012 (2) 2

Georgia Brooks va fi unul dintre speakerii Chambers invitati la evenimentul “Campionii sunt aici”, editia a II-a, organizat de Legal Marketing la Bucuresti, in luna iunie. “Astept cu mult interes vizita mea la Bucuresti, in cadrul careia voi lua pulsul pietei locale de avocatura”, a transmis Europe Director Chambers and Partners, Georgia Brooks.

Legal Marketing va organiza, la 11 iunie 2015, un seminar regional dedicat celor mai importante teme ale pietei de avocatura din Romania, in colaborare cu Chambers and Partners.

Diana Rusu-fin