Legal Marketing este Partener Chambers Europe Awards 2022. Vom transmite Live ceremonia de la Madrid pe 22 Aprilie. Noi arii de practica pentru România, așa cum am anunțat în exclusivitate la Romanian Legal Awards.

LegalMarketing continuă parteneriatul cu Chambers Global început în anul 2015 cu Gala “Campionii sunt aici”, când au fost prezenți pentru prima oară la București 2 speakeri de la cel mai important director mondial de Legal. Colaborarea continuă un an mai târziu, în 2016 având loc un eveniment privat de premium networking, ce a reunit 55 lideri din avocatura românească și 4 reprezentanți din conducerea pe Europa a Chambers, in frunte cu General Editor și Head of Communication.
Tot în acel an, LegalMarketing devine partener Chambers Europe Awards, Andrei Cristea decernând Trofeul pentru România la Gala desfășurată la Amsterdam.
Continuăm tradiția Parteneriatului de Excelență cu liderul mondial al directoarelor de Legal prin Chambers Europe Awards 2022, cand vom transmite Live, 22 Aprilie, de la Madrid, decernarea Trofeului Romanian Law Firm of the Year.
Începând din acest an, așa cum partenerii Romanian Legal Awards au aflat în Exclusivitate la Gala din 3 Iunie, transmisă în direct de Profit TV, Chambers a introdus două noi arii de practică ce sunt vizate de cercetarea de piață și mai apoi de clasamente: Arbitraj ca sub-secțiune Dispute Resolution și Projects & Energy.
Romanian Legal Awards 2021 – Film de Prezentare

Live Profit TV 3 Iunie

În ultimii trei ani, Chambers a confirmat de tot atîtea ori alegerile Romanian Legal Awards / LegalMarketing, de a decerna cel mai important Trofeu al Avocaturii naționale, Law Firm of the Year firmelor Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen și Țuca Zbârcea & Asociații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here