Legal Innovation ediția 4 a apărut! Singura revistă premium de Legal din România, 320 pagini cusute manual, coperți cartonate. 21 Trofee – unicat vor fi decernate la Romanian Legal Awards.

Singura publicație premium din Avocatura românească, toți Liderii din Legal sunt aici! 

Tipărită cu cele mai noi și inovative tehnici de printare disponibile la nivel mondial, Legal Innovation înseamnă 320 pagini high-end, hârtie specială, coperți cartonate și broșate, cusută manual, întocmai ca un album de artă.

NNDKP se întoarce pe coperta 1 după 3 ani de la prima ediție, sărbătorind 30 ani de Leadership și Excelență în avocatura națională și nu numai. Coperta 4 este Țuca Zbârcea, iar in interior sunt absolut toate companiile de avocatură care contează în România.

Gala de Lansare și Premiere va avea loc în luna Aprilie, cu respectarea normelor de distanțare / reglementărilor epidemiologice în vigoare, aproape de București, pe pontonul de pe lac al unei locații de 5 stele. Invitațiile sunt nominale și disponibile exclusiv Partenerilor.

Cele 21 de Trofee pe arii de practică și 6 Trofee Speciale vor fi decernate într-o gală esquisite, glamour, așa cum v-am obișnuit în cei 4 ani de Legal Innovation și Romanian Legal Awards.

LegalMarketing, Profit. ro, News. ro, Legile Afacerilor, Legal Innovation și Romanian Legal Awards reprezintă în acest moment publishing-ul românesc de Legal în fața partenerilor externi, cele mai importante directoare mondiale.

Un anunț în exclusivitate va fi făcut la Gala din Aprilie și va reașeza comunicarea dintre liderii avocaturii românești și cele mai importante două platforme mondiale de Legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here