Legal Dose from SUCIU POPA: Discuții particulare despre problemele legale de actualitate și impactul lor asupra afacerilor

Suntem încântați să împărtășim cu voi prima serie scurtă de videoclipuri numită: Legal Dose, susținută de Suciu Popa. În cadrul seriei, doi dintre colegii echipei Suciu Popa vor discuta despre problemele legale de actualitate, cele mai noi inițiative legislative și alte subiecte de interes pentru industria juridică și mediul de afaceri.

În acest prim episod, Mihai Caragui și Noemi Miruna Siman vorbesc despre procesul de screening ISD și despre cum funcționează în prezent în tranzacții.

 Despre echipa Suciu Popa

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.