Lawyr.it are o noua rubrica: Lawyr.it Blog

Lawyr.it, revista de drept coordonata si realizata exclusiv de studenti, a inaugurat, recent, o noua rubrica: Lawyr.it Blog!

Rubrica nou infiintata cuprinde noutati din domeniul juridic, cum ar fi recomandari si analize ale unor chestiuni juridice, reportaje de la evenimente si articole de promovare ale unor oportunitati pentru studenti. Lawyr.it Blog contine deja materiale dedicate celor care isi doresc sa urmeze o facultate de drept sau o cariera intr-un domeniu juridic. De asemenea, sectiunea va avea si informatii despre membrii echipei Lawyr.it, dar si despre partenerii acesteia. Mai multe informatii pot fi gasite AICI.

Lawyr.it a fost fondata de o echipa de studenti romani in urma cu aproape doi ani, extinzandu-se mai apoi si in alte tari din Europa Centrala si de Est, devenind astfel prima publicatie in domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizata exclusiv de studenti. In afara de revista, site-ul Lawyr.it mai contine si un blog, o rubrica de prezentare a celor mai noi oportunitati pentru studenti, precum si un dictionar de termeni juridici. In plus, Lawyr.it a realizat si proiectul Compendium, din dorinta de a veni in ajutorul studentilor de la Drept care doresc sa faca practica sau sa lucreze intr-o firma de avocatura.