"Law Firm Management Roadshow/Roundtable", in imagini

IBA (Asociatia Internationala a Barourilor) European Regional Forum a organizat, pentru al doilea an consecutiv, la Bucuresti, un seminar tematic international adresat avocatilor si firmelor de avocatura. IBA a reiterat, astfel, actiunea de anul trecut, atunci cand a organizat la Bucuresti un seminar identic, intitulat “M&A Roadshow”.

Seminarul de anul acesta, denumit “Law Firm Management Roadshow/Roundtable”, s-a desfasurat in data de 19 martie 2015, la Athenee Palace Hilton din Bucuresti, avand ca principala tema de discutie, asa cum i-o spune si numele, managementul firmelor de avocatura. Evenimentul a fost sustinut, in calitate de partener media, de portalul juridic Legal Marketing.

La eveniment au participat, in calitate de speakeri, reprezentanti ai unor renumite firme locale si internationale de avocatura, printre care ii mentionam pe prof. dr. Jorg K. Menzer, partener al Noerr si Co-Chair al IBA European Regional Forum, Claudio Doria Tolle, partener al Garrigues (cea mai mare firma de avocatura din Spania) si Vice-Chair al IBA European Regional Forum, Patricia Gannon, Partener al Karanovic & Nikolic (una dintre cele mai mari firme de avocatura din Europa de Sud-Est, cu birouri in Serbia, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Macedonia, Muntenegru si Slovenia) si Senior Vice-Chair al IBA European Regional Forum, David O’Donnell, partener al Mason Hayes & Curran (firma de avocatura renumita la nivel international, cu birouri in Dublin, Londra si New York) si Programme Officer al IBA European Regional Forum, Katia Gauzes, partener al Arendt & Medernach (cea mai mare firma de avocatura din Luxemburg) si Website & Newsletter Officer al IBA European Regional Forum, Catalin Baiculescu, partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, Bryan Jardine, partener al Wolf Theiss, Claudiu Munteanu-Jipescu, partener al Dentons, Cosmin Vasile, partener al Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP).

De asemenea, la eveniment a participat, in calitate de invitat special, Calin-Andrei Zamfirescu, partener fondator al ZRP si presedinte onorific al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR).

Seminarul a inclus sesiuni si mese rotunde, printre temele dezbatute numarandu-se managementul firmelor de avocatura, pozitionarea intr-o piata internationala, stabilirea de parteneriate, gestionarea eficienta a serviciilor oferite clientilor & managementul proiectelor, managementul financiar, planificarea si conducerea unei activitati.

Iata mai jos o galerie foto de la eveniment.

LAU_0001 2

Bryan Jardine, Managing Partner, biroul local al Wolf Theiss (foto stanga)

 

LAU_0007 2

Calin-Andrei Zamfirescu, Partener fondator al Zamfirescu, Racoti & Partners (ZRP)

 

LAU_0105 2

Catalin Baiculescu, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii

 

LAU_0113 2

Cosmin Vasile, Partener al Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP)

 

LAU_0106 2

Bryan Jardine

 

LAU_0019 2

Calin-Andrei Zamfirescu

 

LAU_0017 2

Prof. dr. Jorg K. Menzer, Partener al Noerr

 

LAU_0025 2

David O’Donnell, Partener al Mason Hayes & Curran

 

LAU_0026 2

Patricia Gannon, Partener al Karanovic & Nikolic

 

LAU_0028 2

Claudiu Munteanu-Jipescu, Partener al Dentons

 

LAU_0036 2

Katia Gauzes, Partener al Arendt & Medernach

 

LAU_0048 2

Claudio Doria Tolle, Partener al Garrigues

 

LAU_0063 2

LAU_0079 2

LAU_0081 2

LAU_0082 2

LAU_0083 2

LAU_0115 2

LAU_0116 2