Last call: CEE 2015 General Counsel – sondaj si summit

Persoanele care doresc sa participe la summitul CEE 2015 General Counsel (GC), organizat de catre portalul juridic CEE Legal Matters, in perioada 10-11 septembrie 2015, la hotelul Sofitel din Budapesta, pot beneficia de reducere la inscriere pana la data de 3 august 2015, arata un anunt al organizatorilor.

Potrivit anuntului, 3 august va fi ultima zi de colectare a datelor pentru studiul CEE Legal Matters Best Practices si, implicit, ultima zi in care participantii la studiu pot obtine un cod de reducere pentru inregistrarea la summitul CEE 2015 GC, in cadrul caruia vor fi prezentate rezultatele sondajului.

Completarea chestionarului CEE Legal Matters Best Practices dureaza, in medie, 15 minute. Chestionarul este disponibil AICI. Mai multe informatii legate de inregistrarea la eveniment puteti gasi AICI.

Pana in prezent, peste 450 de respondenti au dat curs invitatiei CEE Legal Matters si au completat sondajul, al carui scop il constituie acela de a contribui la formarea unei imagini de ansamblu a celor mai bune practici referitoare la managementul departamentelor juridice in-house, precum si de a oferi informatii cu privire la preocuparile, dar si principalele reglementari care vizeaza General Counsels/Heads of Legal-ii din regiunea Europei Centrale si de Est.

In plus fata de primirea unei copii gratuite cu rezultatele raportului, atat in format electronic, cat si pe hartie, fiecare participant la studiu va primi, de asemenea, un cod de reducere de 25% a taxei de inregistrare la evenimentul General Counsel Summit, programat a se desfasura in zilele de 10 si 11 septembrie 2015, la hotelul Sofitel din Budapesta. Printre speakerii conferintei se numara General Counseli de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) sau de la compania MOL. Temele conferintei vor acoperi subiecte de maxim interes pentru General Counsels/Heads of Legal, cum ar fi normele de rglementare care-i vizeaza pe acestia, echipa de management, colaborarea cu departamente juridice externe. De asemenea, General Counsel Summit va constitui o oportunitate unica de networking cu persoanele prezente la eveniment.