Lansarea Intelligent Life in Romania

Joi seara, in atmosfera cocheta intretinuta de sala Le Diplomate Balroom a Hotelului Hilton si in prezenta a numerosi lideri din business, oameni politici de succes sau personalitati marcante ale vietii publice, a avut loc o premiera pentru Romania: lansarea primului titlu The Economist, Intelligent Life, sub licenta Revista Romana de Consultanta.

Peste 400 de invitati, oameni de buna calitate, inovativi, vizionari, fiecare reprezentativ pentru domeniul sau de activitate, au asistat la eveniment si au impartasit, impreuna cu organizatorii, bucuria de a aduce pe piata media din Romania un produs unic ca valoare si recunoastere. Printre acestia s-au numarat deputatul PDL, Elena Udrea (foto), Sarah van Kirk, Director Licente Externe in cadrul The Economist Group, si Gabriel Zbarcea, Managing Partner Tuca Zbarcea si Asociatii (cover story-ul primului numar al Intelligent Life), in calitate de speakeri, Printul Paul si Printesa Lia, din partea Casei Regale a Romaniei, Sebastian Bodu, fost presedinte al ANAF, Adina Buzatu, creatoare de moda, fondatoarea magazinelor Trends by Adina Buzatu.

La eveniment au participat, de asemenea, si personalitati de seama ale vietii avocatiale: Ion Ilie-Iordachescu, Decanul Baroului Bucuresti, Florentin Tuca, Managing Partner Tuca Zbarcea si Asociatii, Cosmin Vasile, partener coordonator Zamfirescu Racoti & Parters, Daniel Stefanica, partener coordonator bpv Grigorescu Stefanica, Catalin Baiculescu, Avocat Asociat al Tuca Zbarcea si Asociatii, Petrut Ciobanu, membru al Consiliului Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR).

Intelligent Life este prima revista de life-style business din tara care va avea o emisiune dedicata, in direct in fiecare duminica, de la ora 23.10, pe postul Romania TV. Emisiunea va debuta in acest weekend, fiind moderata de Cristina Herea.