Lansăm HRLaw.ro, cea mai vizibilă platformă de recrutare și HR în Avocatura românească. Elitele din business recrutează Aici!

LegalMarketing lansează un nou website, după RLA.ro (Romanian legal Awards) și WIL.ro (Woman în Law). HRLAW.ro este nouă platformă dedicată exclusiv recrutărilor din elita Avocaturii românești. Portalul va oferi cea mai mare vizibilitate pe piață juridică din România, cu valori de trafic de zeci de ori peste oricare altă platformă și cu servicii cu valoarea adăugată mare, prin comparație cu oferta existentă în acest moment. HRLAW.ro va avea conținut produs de recruiteri de top din România, care au recrutat avocați și consultanți inclusiv pentru poziții de Senioritate pentru cele mai mari companii de avocatură naționale, dar și șefi de departamente juridice ale companilor românești sau multinaționale-lideri pe industrii de avangardă.

HRLAW.ro va pune în legătură directă, în contact studenți din cele mai mari două asociații studențești de la facultățile de Drept din România, ELSA și ASD, avocați stagiari, definitivi, prin agenții de recrutare, direct cu oamenii de HR din firmele care recrutează sau cu Managing Partner-îi din companiile de top.

HRLAW.ro va fi coordonat de Mirela IACOVESCU (mirela.iacovescu@lhm.ro) și Andrei STOIAN (andrei.stoian@lhm.ro) cu experiență de mai bine de cinci ani pe zona de recrutare în profesiile liberale și rezultate cunoscute de piață serviciilor profesionale. Pe tot parcursul procesului de recrutare, candidații beneficiază de asistentă profesionistă de la oameni de HR, din agenții de recrutare, de la întocmirea CV-ului și a Scrisorii de Intenție până la prezentarea la interviu și tehnici de punere în valoarea a calităților și aptitudinilor personale și profesionale. Reprezentanții firmelor de avocatură vor primi doar acele CV-uri selectate foarte atent conform criteriilor de selecție asumate de către ei, pentru a limita timpul și resursele alocate procesului de recrutare.

Lansarea HRLAW.ro va avea loc Marți 23 Aprilie de la ora 19:00, într-un eveniment cu jazz lounge cântat Live, cel mai fin prosecco italian și atmosferă cozy, degajată, într-o locație ce va fi anunțată excusiv partenerilor LegalMarketing, care vor primi invitații nominale.

Lansarea va facilita accesul față în față, cunoașterea și networking-ul între cei care își doresc să facă o carieră în firmele de top din Avocatrura românească și liderii care conduc aceste societăți.