Judecatorul Marius Iosif a ales avocatura ca Partener la Radulescu & Musoi

Dupa acumularea, timp de 12 ani, a unei semnificative experiente ca judecator in materia dreptului penal si a celui comercial, cu punct de specializare in ariile de drept comercial, societar, administrativ-fiscal si al concurentei, Marius Iosif (foto) a devenit Partener in cadrul firmei de avocatura Radulescu & Musoi.

Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si practician in insolventa, fostul magistrat Marius Iosif va coordona Departamentul de Litigii si Arbitraje din cadrul Radulescu & Musoi. Principiul a carui realizare va fi urmarita de catre noul Partener este cel al asigurarii si garantarii unei optime reprezentari a portofoliului de clienti de catre Radulescu & Musoi in litigiile aflate pe rolul instantelor de judecata sau a celor arbitrale, nationale ori internationale.

Experienta acumulata ca magistrat in materie penala, Director al Directiei de Analiza si Avizare Acte Normative din cadrul Ministerului Justitiei sau Director General al Administratiei Nationale a Penitenciarelor a condus la cooptarea sa ca membru in Comisia de elaborare a noului Cod de procedura penala. Toate acestea il recomanda in prezent ca un bun avocat in cauzele de drept penal al afacerilor.

Solidul background de studii academice in cadrul Eberhard Karls Universität din Tübingen (Germania) si al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, dar si al celor doctorale in cadrul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti completeaza formarea profesionala a noului Partener.

Marius Iosif va coordona un competent colectiv de avocati seniori si stagiari, tintind etalarea Radulescu & Musoi in topul caselor de avocatura de litigii. Astfel, la un an de la infiintare, echipa Radulescu & Musoi isi largeste firesc aria de servicii de avocatura deja recunoscuta in piata de legal, aceea de consiliere pe intreg spectrul avocaturii de business.