JobFest – Maratonul caselor de avocatura

Opt case de avocatura vor fi prezente, cu oferte de stagii de practica pentru studenti, la editia din acest an a JobFest, eveniment organizat in zilele de 11 si 13 martie si gazduit de sala Constantin Stoicescu a Facultatii de Drept, potrivit unui anunt al Asociatiei Europene a Studentilor la Drept (ELSA) Bucuresti.

In luna martie, ELSA Bucuresti va aliniaza la startul maratonului caselor de avocatura. Va asteptam sa aflati detalii din culisele celor mai renumite case de avocatura din Bucuresti, sa le cunoasteti oferta de internship si, astfel, sa porniti in forta in competitia pentru cariera visata”, arata anuntul ELSA.

Casele de avocatura care vor participa la eveniment sunt bpv Grigorescu Stefanica, CMS Cameron McKenna, Reff & Associatii, DLA Piper Dinu, Kinstellar, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), Pachiu & Associatii si Voicu & Filipescu.

Jobfest este un eveniment ce pune fata in fata avocatii si studentii, intr-un context organizat, prielnic pentru promovarea valorilor fiecareia dintre casele de avocatura, pentru impartasirea ofertei si cerintelor lor. In urma interactiunii cu studentii, casele de avocatura au posibilitatea de a gasi, pe o cale mult mai usoara, persoane ce corespund standardelor acestora si care prezinta potential pentru a le deveni colegi”, precizeaza ELSA.

Potrivit organizatorilor, studentii care doresc sa se inscrie la JobFest trebuie sa trimita un mail la adresa jobfest@bucuresti.elsa.ro, in care sa precizeze numele si prenumele, anul de studiu, facultatea si prezentarea/prezentarile la care doresc sa asiste.