Ion Dragne, speaker in deschiderea Galei Chambers – “Campionii sunt aici”

Ion Dragne (foto), Managing Partner al firmei de avocatura Dragne & Asociatii, ales recent in functia de Decan al Baroului Bucuresti si in cea de membru al Comisiei Permanente a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, va sustine un discurs in deschiderea Galei Chambers – “Campionii sunt aici”.

Gala, organizata de Legal Marketing in colaborare cu reputata publicatie britanica Chambers & Partners, va avea loc joi, 11 iunie 2015. Cel mai important eveniment consacrat avocaturii din Romania ii va aduce la Bucuresti, printre altii, pe trei reprezentanti ai Chambers & Partners, cel mai prestigios ghid juridic la nivel mondial. Georgia Brooks, Europe Director, Ignacio Abella, In-House Director, si Matthew James, Deputy Europe Editor, vor dezbate, impreuna cu ceilalti participanti la conferinta, teme ”arzatoare” pentru piata avocaturii locale.

La conferinta si-au anuntat deja prezenta cele mai importante firme de avocatura din Romania. Gala Campionii sunt aici va fi gazduita de cel mai nou si sofisticat complex din Bucuresti, Le Chateau, o locatie exclusivista dedicata evenimentelor de acest gen, si va fi sustinuta, in calitate de partener institutional, de catre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania.

Prezentarea conferintei este disponibila AICI. Accesul la Gala Campionii sunt aici se face exclusiv pe baza de invitatie. Inscrieri la eveniment se pot face AICI, la numarul de telefon 0758 988 877 (Ane Mihaila) sau la adresa de e-mail ane.mihaila@lhm.ro.