Ioana Niculeasa și Vlad Tănase, Partners NNDKP vor reprezenta societatea la Expo Real Munchen 2019

Ioana Niculeasa, Partner si head of NNDKP‘s Real Estate si Vlad Tănase, Partner NNDKP vor reprezenta societatea de avocatura la Expo Real Munchen 2019.

Munchen-ul nu este cunoscut doar pentru al său Oktoberfest ci și pentru celebrul Târg Exporeal. Exporeal Munchen este cel mai mare târg internațional de Real Estate și Investiții si se va desfasura in perioada 7-9 octombrie.

Este un important eveniment de networking pentru proiecte interdisciplinare și internaționale, investiții si finanțare, care oferă o platforma de rețele internaționale pentru piețele din Europa, prin Rusia, Orientul Mijlociu si SUA.

Ioana Niculeasa  fost implicata in unele din cele mai mari tranzactii imobiliare care au avut loc pe piata locală in ultimii ani, printre care vanzarea complexului de birouri Floreasca Business Park catre NEPI, dar si cel mai semnificativ proiect de pe piata de profil, asistarea Deutsche Bank Group in achiziţia proiectului Upground. In anul 2012 Ioana Niculeasa a coordonat vanzarea complexului de birouri City Business Centre din Timisoara de catre antreprenorul Ovidiu Sandor, precum si intrarea pe piata a grupului De’Longhi, prin achizitia fabricii Nokia de la Jucu.

Ioana Niculeasa conduce, de 12 ani, departamentul de real estate al societăţii Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Conform Chambers Europe (unul din cele mai prestigioase ghiduri juridice internaţionale care realizează anual clasamente ale caselor de avocatură din toate jurisdicţiile importante din lume), Ioana este apreciată în industrie pentru modul cu care găseşte soluţii în negocierile la care participă.

Vlad Tănase face parte din echipa NNDKP din anul 2005.

Cu o experiență profesională de peste 13 ani, Vlad asistă clienți în domeniul imobiliar, in special cu privire la achiziții imobiliare, structurarea de tranzacții, due dilligence, înțelegeri între acționari și pregătirea strategiilor de exit din proiecte imobiliare. Expertiza sa include contracte de construire, aspecte de urbanism și autorizare pentru proiecte complexe, industriale sau din domeniul mineritului și energiei ca de altfel și o cunoaștere intrinsecă a piețelor de birouri, retail, spatii logistice și a industriei hoteliere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here