Investitie cu capital de risc din sectorulFinTech, provocare pentru avocatii bpv Grigorescu Stefanica

Societatea de avocati de business bpv Grigorescu Stefanica si-a oferit serviciile de consultanta pentru una dintre cele mai actuale tranzactii din domeniul tehnologiei financiare, al carei scop vizeaza obtinerea unui capital in valoare de 8 milioane de euro de catre compania germana Mambu, cunoscut furnizor de servicii software bancare.

Fondul de investitii Acton Capital Partners, impreuna cu fondul CommerzVenture au fost reprezentate de bpv Grigorescu Stefanica.

Echipa pe care a condus-o Anca Grigorescu (partener bpv Grigorescu Stefanica) a fost implicata in realizarea raportului de due-dilligence (audit intern) si a pus accentul pe mai multe aspecte: de la cel corporate, IT, de drepturi de proprietate intelectuala si dreptul muncii, pana la consilierea in aspecte tranzactionale.

Tot capitalul obtinut se va valorifica in extinderea si perfectionarea serviciilor bancare inovatoare pe care Mambu le ofera prin platforma de tip SaaS (Software as a Service), de care se vor folosi institutiile financiare din toata lumea.

Istoricul cu care se mandreste societatea de avocati de business bpv Grigorescu Stefanica demonstreaza ca aceasta initiativa nu este singura de acest gen, numele lor fiind implicat si in sustinerea revolutiei digitale din serviciile financiare si a companiilor care au adoptat ideologia digital-firstbanking.  

Societatea de avocati de business bpv Grigorescu Stefanica pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de servicii: litigii, drept comercial, dreptul muncii, drept fiscal. bpv Grigorescu Stefanica a oferit consiliere in 2015 pentru dezvoltarea monedei digitale bazate pe criptografie.

Compania Mambu nu este straina activitatii din Romania. La Iasi exista un centru de dezvoltare a serviciilor IT pe care Mambu le ofera clientilor sai.

diana.petroiu@lhm.ro